Tim Bierlee

Payroll professional in Breda
‘Geen enkele dag is hetzelfde’

Tim Bierlee solliciteerde bij ABAB nadat hij de vacature voor payroll professional zag staan op LinkedIn. Het vele klantcontact sprak hem vooral aan. Nu hij op kantoor Breda werkt, verveelt hij zich geen moment. “De werkzaamheden zijn heel divers, dat vind ik leuk aan deze functie.”

Tim startte in 2022 bij ABAB in Breda. Tim kijkt positief terug op zijn inwerktraject. “Ik werd door één iemand ingewerkt. Zij legde alles goed uit, maakte altijd tijd en was betrokken. Maar ik kon ook altijd bij alle andere collega’s terecht.”

Van betekenis

Van verloning draaien tot aan de pensioenaangifte controleren: het zijn diverse taken die Tim oppakt sinds hij bij ABAB werkt. “Ik doe eigenlijk alles waar salarisverwerking bij komt kijken. Geen enkele dag is daardoor hetzelfde, dat vind ik heel leuk aan deze functie. Ik verveel me niet, wat ik vaak wel had bij vorige banen. Ik ben nu een stuk vrolijker.” De werkzaamheden zijn iedere dag weer anders. “Bij ABAB ben ik voor veel processen en mijn eigen klanten verantwoordelijk. Ik wil voor mijn klanten echt van betekenis zijn. Simpele of complexe klantvraag, ik wil ze altijd naar tevredenheid van de klant beantwoorden.”

Klantcontact

Het leukst aan zijn baan vindt Tim het vele klantcontact. Dat was ook hetgeen wat hem aantrok in de vacature. “De interactie met klanten sprak mij erg aan in de vacature. Toen ik op gesprek kwam, werd er beschreven hoe het er op de afdeling aan toe ging en wat de werkzaamheden inhielden. Dat voelde heel goed.”

Kansen en mogelijkheden

Na zijn proeftijd werd er met Tim al gesproken over de kansen en mogelijkheden binnen ABAB. “Mijn manager gaf meteen aan dat ik zou worden geholpen als ik ooit manager wilde worden. Als je de kansen en mogelijkheden grijpt, wordt er echt meegedacht.” Hoewel Tim nog niet lang bij ABAB werkt, is hij niet van plan om verder te zoeken naar een andere baan. “De kansen die ik krijg om door te groeien, maken ABAB een interessante werkgever.”

Sfeer in het team

“Iedereen in het team is aardig en staat voor elkaar klaar. De sfeer is goed en gezellig en dat past bij mij.” Volgens Tim wordt er hard gewerkt, maar is er ook tijd voor een grapje. “Met collega’s in het team, maar ook met de teamleider en directeuren. Die wisselwerking vind ik mooi.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Payroll professional HR-advies en salarisadministratie Uden Professional
Payroll professional HR-advies en salarisadministratie Den Bosch Professional
Payroll professional vaktechniek SPD HR-advies en salarisadministratie Breda Professional
Payroll professional vaktechniek SPD HR-advies en salarisadministratie Uden Professional