Stijn Brouwers

Consultant innovatie in Veldhoven
''De kennis van collega’s die al meer dan twintig jaar actief zijn in de wereld van subsidies spreken mij het meeste aan.”

In september 2020 begon Stijn bij Epiic als consultant innovatie, maar ABAB leerde hij al eerder kennen. In 2018 startte hij namelijk als stagiair bij Marktmanagement, Marketing & PR. Na een masterstudie aan de Harper Adams University (Shropshire, Verenigd Koninkrijk), koos Stijn vanwege de bedrijfscultuur én interne begeleiding opnieuw voor ABAB. Ditmaal voor Epiic.

Sollicitatie vanuit het Verenigd Koninkrijk

Tijdens zijn studie aan de HAS Hogeschool liep Stijn stage bij ABAB. Een bewuste keuze omdat hij op zoek was naar een marketingopdracht bij een grote organisatie. Stijn: “Tijdens mijn onderzoeksstage leerde ik ABAB écht kennen. Vooral de bedrijfscultuur en goede interne begeleiding vielen mij op.”

“Na mijn stage ben ik de Master International Agribusiness and Food Chain Management gaan doen in Edgmond (VK). Tijdens mijn studie keek ik alvast rond op de arbeidsmarkt en toen ik de vacature voor consultant innovatie bij Epiic tegenkwam, solliciteerde ik direct.”

Afwisseling én diepgang

“Na een aantal positieve gesprekken begon ik in september 2020 als consultant innovatie. Inmiddels heb ik mijn draai helemaal gevonden. Wat mij het meest aanspreekt? Dat is de kennis van collega’s die al meer dan twintig jaar actief zijn in de wereld van subsidies. Maar ook de veelzijdigheid van de functie bevalt mij goed. Het ene moment ben ik bezig met fiscale subsidies en een uur later met het uitzoeken van een grote projectsubsidie voor een bedrijf.”

“De afwisseling tussen groot, klein en diepgang is wat mijn functie interessant en uitdagend maakt. Zo werk ik bijvoorbeeld aan grote POP-samenwerkingsprojecten, waarbij verschillende partijen voor een gezamenlijk doel gaan en waarbij innovatie vooropstaat. Zulke projecten vind ik het mooist!”

Veel begeleiding van ervaren collega’s

“Nog een pluspunt is de sfeer binnen het team. Iedereen is weliswaar bezig met zijn eigen klanten en taken, maar er is altijd ruimte voor een praatje, overleg en feedback. Mijn directe collega’s zijn heel behulpzaam. Ondanks de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen krijg ik bijvoorbeeld veel begeleiding van ervaren collega’s en als ik vraag om meer werk of feedback krijg ik dat snel.”

“Wat mij echt trots maakt, is dat ik bijdraag aan de realisatie van innovatieve projecten en onderzoeken en hulp bij het realiseren van duurzame nieuwe gebouwen voor bedrijven, die daardoor weer klaar zijn voor de toekomst.”

Van begin tot eind

“Wat Epiic onderscheidt is dat het een veelzijdige organisatie is die klanten ontzorgt van begin tot eind van een traject. Wij zijn betrokken bij alles wat er moet gebeuren en dit vaak voor een periode van twee tot vijf jaar. Daarnaast ervaar ik Epiic als een betrokken werkgever, waar een gezellige onderlinge en betrokken sfeer tussen collega’s heerst.”

 

 

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Adviseur duurzaamheid Epiic Amsterdam Professional
Compliance officer Epiic Amsterdam Professional
Consultant innovatie ICT Epiic Amsterdam Starter
Senior consultant innovatie Agri & Food Epiic Professional