Stijn Brouwers

Consultant innovatie in Veldhoven
''De kennis van collega’s die al meer dan twintig jaar actief zijn in de wereld van subsidies spreken mij het meeste aan.”

Stijn begon in september 2020 bij Subsidiefocus als consultant innovatie. Maar zijn eerste kennismaking met ABAB was een aantal jaar geleden. In 2018 startte hij namelijk als stagiair bij Marktmanagement, Marketing & PR. Na een masterstudie aan de Harper Adams University (Shropshire, Verenigd Koninkrijk), koos hij vanwege de bedrijfscultuur én interne begeleiding opnieuw voor ABAB (Subsidiefocus).

Sollicitatie vanuit het Verenigd Koninkrijk

Tijdens zijn studie aan de HAS Hogeschool liep Stijn stage bij ABAB. Dat was een bewuste keuze. Hij was namelijk op zoek naar een marketingopdracht bij een groot bedrijf. Stijn: “Tijdens mijn onderzoeksstage leerde ik ABAB écht kennen. Vooral de bedrijfscultuur en de goede interne begeleiding bevielen mij.”

“Na mijn stage ben ik de Master International Agribusiness and Food Chain Management gaan doen in Edgmond in Engeland. Tijdens deze studie keek ik alvast rond op de arbeidsmarkt én toen ik de vacature voor consultant innovatie bij Subsidiefocus tegenkwam, solliciteerde ik direct.”

Consultant innovatie: vooral afwisseling en diepgang

“Na een aantal positieve gesprekken, startte ik in september 2020 als consultant innovatie. Inmiddels heb ik mijn draai al aardig gevonden. Wat mij het meest aanspreekt? Dat is de kennis van collega’s die al meer dan twintig jaar actief zijn in de wereld van subsidies. Maar ook de veelzijdigheid van de functie bevalt mij goed. Het ene moment ben ik bezig met fiscale subsidies en een uur later met het uitzoeken van een grote projectsubsidie voor een bedrijf. De afwisseling tussen groot, klein en diepgang is wat mijn functie interessant en uitdagend maakt.”

Veel begeleiding van ervaren collega’s

“Een ander pluspunt is de sfeer in het team. Iedereen is weliswaar bezig met zijn eigen klanten en taken, maar toch is er altijd ruimte voor een praatje of feedback. Mijn directe collega’s zijn heel behulpzaam. Ondanks de coronacrisis (en de huidige maatregelen) krijg ik bijvoorbeeld veel begeleiding van ervaren collega’s en als ik vraag om meer werk óf feedback wordt dit snel gegeven.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Consultant agribusiness Subsidieadvies Veldhoven Professional
Consultant hightech Subsidieadvies Eindhoven Professional