Stijn Brouwers

Stagiair Marktmanagement in Tilburg
''Iedereen denkt met me mee.''

Stijn zit in het derde jaar van zijn hbo-opleiding Dier- en veehouderij aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Hij vertelt over zijn stage, die dertien weken duurt.

Diverse dataprogramma's

“Ik maak een plan dat beschrijft hoe ABAB klanten kan aantrekken uit de periferie van de agrarische sector. Denk hierbij aan toeleveranciers, veeartsen of logistieke bedrijven.” Hiervoor onderzoekt hij het huidige klantenbestand om te zien welke nieuwe klantgroepen ABAB nog zou kunnen benaderen. Het leukst vindt hij het werken met diverse dataprogramma’s. “Het is interessant om te zien wat daar uitrolt.”

Betrokkenheid

Helemaal onbekend met ABAB is hij niet. Zijn moeder werkte er ruim twintig jaar en hij kent diverse mensen die bij ABAB werken. In de relatief korte tijd dat hij bij ABAB rondloopt, voelt hij een grote betrokkenheid van zijn collega’s. “Iedereen maakt even een praatje om te horen wat ik doe. En ze denken met me mee.”

En nu?

Wat hij na zijn stage gaat doen? “Ik ga terug naar Engeland, eerder heb ik daar al een minor gevolgd. Nu ga ik daar nog een half jaar studeren om vervolgens nog een half jaar af te studeren aan de HAS. Daarna wil ik graag een masteropleiding doen in de richting agribusiness/marketing/food. Waar ik die ga volgen, daar ben ik nog niet uit. Wageningen, Engeland of …?

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Meewerkstagiair communicatie Staff en Support Tilburg Student
Stagiair accountsecretaresse Staff en Support Terneuzen Student