Sammy Olislagers

Support professional in Tilburg
"Als je van voorspelbare dagen houdt, moet je geen support professional worden."

Sammy Olislagers blikt terug op haar eerste jaar als support professional bij ABAB. "Na het afronden van mijn opleiding tot directiesecretaresse ben ik in de zorg beland. Ik verlangde op den duur naar het bedrijfsleven en ben zo bij ABAB terecht gekomen. Mijn takenpakket is nu zo divers, geen dag is hetzelfde!” 

Aan gezelligheid geen gebrek

"Samen met een team van 50 secretaresses, verspreid over diverse kantoren, draag ik mijn steentje bij aan ABAB," vertelt Sammy. "In Tilburg vorm ik een team met twee andere collega's. Ons doel is ervoor te zorgen dat de jaarrekeningen en alle bijbehorende documenten netjes worden afgehandeld en verzonden.” Aan gezelligheid is ook geen gebrek, toch Sammy? “Nee, zeker niet! De flexibele werkdagen zorgen voor genoeg vrije tijd. Hierdoor kunnen we regelmatig een hapje eten met het team.”

Een échte samenwerking

Het meeste plezier haalt Sammy uit het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. En welke ze het leukste vindt? "Het Secretary Event! Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de support professionals wordt georganiseerd. We starten altijd met een voorbereidende training, gevolgd door een leuke activiteit en een diner. Dit evenement brengt alle support professionals van verschillende kantoren samen”, legt ze uit. Een schoolvoorbeeld van goed samenwerken!

Niet te voorspellen

De komende tijd zoekt Sammy vooral de verdieping op bij ABAB. “Elke dag is anders, met nieuwe uitdagingen en verrassingen. Dat is wat mijn werk zo boeiend maakt”, vertelt ze. En als je je werk nou in één zin mocht omschrijven? “Als je van voorspelbare dagen houdt, moet je geen secretaresse worden!” Zegt ze met een knipoog. 

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Meewerkstagiair Support Staff en Support Tilburg Student
Support professional Staff en Support Venlo Professional
Support professional Staff en Support Roosendaal Professional
Support professional Staff en Support Breda Professional