Roy Hoven

Manager Subsidiefocus in Veldhoven
''We helpen ondernemers bij het realiseren van hun innovatieplannen.''

Roy werkte als consultant bij Subsidiefocus toen hij gevraagd werd om manager te worden. En later groeide hij door van manager innovatie naar algemeen manager. “De doorgroeimogelijkheden bij ABAB zijn goed. Dat is één van de redenen waarom ik hier ben komen werken.”

Studie- en doorgroeimogelijkheden

“Hiervoor werkte ik bij een klein bedrijf, maar ik pas beter in een grotere organisatie met meer disciplines. Bij ABAB heb je meer carrièrekansen en de doorgroeimogelijkheden zijn beter. Ook krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.”

Mooi vak

Wat doet Roy bij Subsidiefocus? “Tot voor kort was ik samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor de branches Agri en Food en Life Sciences en Health. Ik haal veel energie uit klantcontact en het opbouwen van nieuwe relaties. Die combinatie management en commercie bevalt mij uitstekend. En het subsidievak is natuurlijk supermooi”, zegt hij trots. “We helpen ondernemers bij het realiseren van hun innovatieplannen. Vaak weten we daardoor als eerste wat de nieuwste innovaties zijn en wat de ontwikkelingen zijn in de markt.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Consultant agribusiness Subsidieadvies Veldhoven Professional
Consultant hightech Subsidieadvies Eindhoven Professional