Renske Olijslagers

Support professional in Veldhoven
''Ik dacht dat het heel formeel zou zijn, maar de sfeer is juist erg open.''

Als support professional is Renske samen met twee collega's het visitekaartje van de ABAB-vestiging in Veldhoven. Ze ontvangt klanten, werkt voor de diverse teams en voor de vestigingsdirecteur. “Mijn werk is heel afwisselend, elke dag is anders.”

Controle

Ze doet ook werkzaamheden die je niet meteen verwacht bij haar functie. Zo behandelt Renske bijvoorbeeld creditnota’s en ze neemt een deel van de facturatie voor haar rekening. Ook voert ze controlewerkzaamheden uit, met name in externe correspondentie. “Controle, controle, controle”, zegt ze lachend, “want we zijn en blijven natuurlijk een accountantskantoor.”

Over de sfeer bij ABAB zegt Renske: “Ik dacht dat het heel formeel zou zijn, maar de sfeer is juist erg open. Iedereen is gewoon 'gewoon'. Dat is anders dan ik vooraf had verwacht.”

Barbecue op de parkeerplaats

Plannen en organiseren zit in haar bloed, dus helpt Renske graag mee als er iets gezelligs georganiseerd wordt in Veldhoven. “Binnenkort gaan we samen barbecueën. Gewoon hier op de parkeerplaats in Veldhoven, met een partytent bij de picknicktafel. Nu nog hopen op mooi weer!”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Applicatiebeheerder (professional) Staff en Support Tilburg Professional
Coördinator recruitment Staff en Support Tilburg Professional
Meewerkstagiair Support Staff en Support Tilburg Student
Support professional Staff en Support Venlo Professional