Mieke Cornelissen

Assistent-accountant in Boxmeer
''Je kunt zelf aangeven waarin je nog wilt groeien.''

Mieke is al twintig jaar assistent-accountant en ze doet haar werk nog steeds met erg veel plezier. Haar rol is in de loop der jaren veranderd. “Vroeger boekten we alleen in, nu hebben we ook een adviserende rol.“

Op huisbezoek bij klanten

Mieke vindt de afwisseling in haar werk en het contact met klanten erg leuk. “Ik ga bij al mijn klanten vier keer per jaar op huisbezoek. Zo leer je het bedrijf beter kennen en krijg je een goed contact.” Ook vindt ze het prettig dat ze haar werkuren flexibel kan indelen. “Als ik overdag tussendoor een privé-afspraak heb of als ik mijn werk niet afkrijg, log ik ’s avonds thuis in. Zolang ik mijn uren maak, is het oké.”

Adviserende rol

De functie van assistent-accountant bij ABAB is in de loop van de tijd uitgebreid met advieswerk. Mede daarom heeft Mieke een aantal interne cursussen gedaan om haar kennis bij te spijkeren. “Je kunt zelf aangeven waarin je nog wilt groeien, dat vind ik mooi.” Vorig jaar nam ze deel aan een aantal HIT! Sessies. Tijdens deze sessies wordt kort en effectief getraind op specifieke onderwerpen in de omgang met klanten. “Ik ontdekte dat ik op communicatief vlak nog wat bij kon leren. En dus heb ik daarvoor een cursus gevolgd.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Accountant Accountancy Breda Professional
Accountant Accountancy Goes Professional
Accountant Accountancy Uden Professional
Accountant Accountancy Tilburg Professional