Marleen Hartman-Horrevoets

Directeur Accountancy in Goes
''Als je het in je hebt en je pakt de kansen, dan krijg je bij ABAB alle mogelijkheden.''

Al op haar 26e was ze tekenbevoegd accountant. Minder dan tien jaar later heeft ze bij ABAB een groeitraject doorlopen en is ze manager Accountancy. Dat had ze niet durven dromen toen ze in 2006 bij ABAB startte als junior assistent-accountant. “Ik heb ontzettend veel geleerd. Niet alleen qua vakkennis, maar ook over mezelf en waar ik sta in het leven.”

Geen partnerstructuur

Marleen vertelt dat ABAB in tegenstelling tot de meeste andere accountantskantoren geen partnerstructuur heeft. “Hierdoor kun je als jonge professional snel tekenbevoegd worden. Bij een partnerstructuur is dat vaak voorbehouden aan de partners. Bij ABAB krijg je in een vroeg stadium klantcontact, je krijgt zelf veel verantwoordelijkheid.”

Management development

Enthousiast vertelt Marleen: “Ik werk al meer dan 13  jaar bij ABAB en geen dag is hetzelfde. Je werkt met zoveel verschillende mensen, disciplines en klanten. Daarbij word je gestimuleerd om jezelf te blijven uitdagen. Die kans heb ik gekregen en gegrepen.” Marleen neemt deel aan het management development traject, een traject dat ABAB zelf heeft opgezet. Het wordt per persoon op maat gemaakt, afhankelijk van de leerbehoefte. De eerste stap die Marleen in het kader van het traject maakt, is de overgang van kantoor Breda naar Goes. “Wat ik de afgelopen tijd geleerd heb, ga ik daar in de praktijk brengen. Ik ga een leuk, jong team naar een hoger plan tillen. Samen gaan we er iets van maken!”

Studie- en doorgroeimogelijkheden

Over de studie- en doorgroeimogelijkheden bij ABAB vertelt Marleen: “Je wordt gestimuleerd om niet alleen je vakkennis, maar ook je soft skills te ontwikkelen. Hiervoor heeft ABAB zelfs een speciaal Young Professional Program (YPP) ontwikkeld. Daarin lopen we echt voor op andere accountantskantoren. Alles is in huis om je in zes jaar tijd tekenbevoegd accountant te laten worden. ABAB faciliteert dit, maar je moet het natuurlijk wel zélf doen. Als je het in je hebt en je pakt de kansen, dan krijg je bij ABAB alle mogelijkheden.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Aankomend accountant Accountancy Goes Starter
Accountant Accountancy Roosendaal Professional
Accountant Accountancy Terneuzen Professional
Accountant Accountancy Weert Professional