Marco van der Voorden

Directeur-bestuurder Audit & Assurance in Tilburg
''De bedrijfscultuur van ABAB is professioneel en informeel, no nonsense en gericht op ontwikkeling.''

Marco maakte heel bewust de overstap naar ABAB: “De bedrijfscultuur van ABAB sprak me aan: professioneel en informeel, no nonsense en gericht op ontwikkeling in de breedste zin van het woord.”

Benieuwd welke mogelijkheden ABAB voor jou heeft?

Ideale combinatie

Marco startte als manager binnen het team Audit en is inmiddels al een aantal jaren directeur Audit & Assurance. Hij is verantwoordelijk voor een team van circa 40 collega’s. Daarnaast is hij accountant en aanspreekpunt voor klanten. “De combinatie van werken op operationeel én strategisch niveau is voor mij ideaal.”

Regie over je loopbaan

“Kwaliteit, ontwikkeling en persoonlijke groei. Dat zijn wat mij betreft dé kernwoorden voor onze organisatie. Bij ABAB heb je zelf regie over je loopbaan. Jij bepaalt de richting en ABAB helpt je hierbij.”

Plezier maken

“ABAB heeft alle specialismen in huis om onze klanten op topniveau te adviseren en bedienen. Dát maakt het werken hier ook zo leuk. Je werkt samen met collega’s die kwaliteit nastreven, passie voor hun vak hebben en samen een goed resultaat willen leveren aan de klant. Hard werken is hier niet onbekend, maar absoluut met oog voor de juiste balans tussen werk en privé. En niet te vergeten: plezier maken met elkaar, want ook daar zijn we bij ABAB goed in!”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Accountant RA Audit & Assurance Den Bosch Professional
Accountant RA Audit & Assurance Veldhoven Professional
Accountant RA Audit & Assurance Roosendaal Professional
Accountant RA Audit & Assurance Professional