Kevin Slob

Controleleider Audit & Assurance in Tilburg
‘Ik hou van de uitdagingen die het werk heeft’

Een uitdagende en flexibele baan, dat wil iedereen wel. Kevin Slob heeft het gevonden als senior assistent-accountant bij ABAB: “Bij ABAB mag ik doen wat ik wil. Daar word je heel vrij in gelaten.”

Kevin leerde ABAB kennen tijdens de Economic Business Weeks in Tilburg. Hij volgde toen zijn Bachelor Bedrijfseconomie: “Het klikte meteen. Het informele karakter van het bedrijf sprak mij aan, het was direct gezellig.” Algauw werd Kevin aangenomen als werkstudent bij ABAB, wat hem de kans gaf om zichzelf te ontwikkelen.

Van stagiair naar collega

“Als werkstudent kreeg ik goede begeleiding en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheden”, vertelt Kevin. “Ik werd meteen als collega beschouwd.” Dat Kevin na zijn master bij ABAB bleef werken, was voor hem dus een logische stap. Of hij toen een heel ander takenpakket kreeg? “Voor mijn gevoel ging ik gewoon meer werken, want ik was al heel betrokken bij de organisatie en ik mocht al veel taken doen.”

Uitdaging

Als senior assistant-accountant Audit & Assurance houdt Kevin zich bezig met het controleren van jaarrekeningen, interne beheersingsmaatregelen en het doorgronden van administratieve en operationele processen. Klantcontact komt daarbij ook kijken: “Ik hou van de uitdagingen die het werk heeft, je leert heel snel nieuwe dingen.”

In de collegebank én op kantoor

Wat Kevin het meest waardeert aan ABAB is de flexibiliteit die hij krijgt: “Ik volg nu een post-master. Dat ik daarom vrijdag in de collegebanken zit, begrijpt ABAB goed. Er wordt rekening mee gehouden.” Het contact met collega’s is ook belangrijk voor Kevin: “Dat is een grote reden waarom ik hier met plezier werk. Zelfs collega’s die uit dienst zijn gegaan, spreek ik nog. We zijn een hechte club.” Het team waar Kevin werkt bestaat uit jonge mensen: “Dan zit je algauw op dezelfde golflengte, dat is gezellig.”

Toekomstplannen

Jezelf altijd blijven ontwikkelen: dat is belangrijk, vinden we bij ABAB. En dat is ook precies wat Kevin heeft gedaan. In 2023 werd hij namelijk controleleider. Kevin: "Zo zie je maar. Als je wil doorgroeien, is dat mogelijk. Je bent zeker geen nummer bij ABAB”.

 

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Accountant RA Audit & Assurance Den Bosch Professional
Accountant RA Audit & Assurance Veldhoven Professional
Accountant RA Audit & Assurance Roosendaal Professional
Accountant RA Audit & Assurance Professional