Kees Ligthart

Senior bedrijfsadviseur in Den Bosch
''Een klant helpen bij het maken van een keuze en dat proces vervolgens begeleiden, daar krijg ik positieve energie van.''

Voor Kees bij ABAB begon, werkte hij twintig jaar in de verkoop en advisering van diervoeders. Toen hij werd benaderd voor de functie van bedrijfsadviseur bij ABAB, zette hem dat aan het denken. “Vakinhoudelijk past deze functie veel beter bij mij en mijn competenties.”

Meedenken op strategisch niveau

Kees houdt zich het liefst bezig met cijfers, strategie en bedrijfsontwikkeling. Hij vertelt: “Ik denk graag op strategisch niveau mee met mijn klanten en hun bedrijfsvoering. Een klant helpen bij het maken van een keuze en dat proces begeleiden, daar krijg ik positieve energie van.”

Agro Advies

Kees maakt onderdeel uit van het team Agro Advies. Zij begeleiden ondernemers onder andere bij investeringsvraagstukken en het verbeteren van bedrijfsrendement. Ook zit Kees in de brancheteams pluimveehouderij en varkenshouderij. Een brancheteam bestaat uit onder andere relatiemanagers, klantadviseurs, bedrijfsadviseurs en juristen. Zij hebben allen specifieke kennis van de sector. 

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring

Er zijn momenteel geen vacatures voor dit vakgebied