Jeroen Görts

Relatiemanager in Weert
"Als relatiemanager ben je een strategische gesprekspartner voor ondernemers."

Jeroen is sinds 2021 actief als relatiemanager bij ABAB. In die rol is hij de verbindende schakel tussen klant en specialist én zet hij ABAB verder op de kaart als full service accountants- en advieskantoor.  En die rol bevalt hem goed. Jeroen:  "Ik wilde graag voor grotere bedrijven werken met meer diepgang."

Benieuwd welke mogelijkheden ABAB voor jou heeft?

Strategische gesprekspartner voor ondernemers

Jeroen is sinds 2021 relatiemanager bij ABAB, daarvoor was hij ruim zeven jaar actief als klantadviseur. Het concept relatiemanagement bij ABAB is uniek.  De relatiemanager is een persoonlijke sparringpartner voor klanten met een brede adviesbehoefte. Als trusted advisor gaat hij regelmatig met hen om tafel.  Jeroen: "Ik signaleer proactief kansen en bedreigingen voor ondernemers en probeer continu oplossingen aan te dragen voor bepaalde zaken."  

Brede dienstverlening

“Bij ABAB hebben we met onze brede dienstverlening vrijwel iedere discipline in huis om ondernemers te ondersteunen. Dat maakt dat ik uit kan gaan van wat een ondernemer nodig heeft in plaats van wat ABAB te bieden heeft. En dat maakt een groot verschil!”

Vrijheid en afwisseling

“Eigenlijk voel ik me een mini-ondernemer binnen ABAB. Ik deel zelf mijn dagen in en begin vaak met een uurtje vanuit huis. Daar bereid ik mijn afspraken voor of lees ik stukken door. Vervolgens bezoek ik een of twee klanten of prospects en ’s middags werk ik op kantoor óf thuis mijn verslagen uit. Daarnaast heb ik regelmatig overleg met mijn collega’s van belastingadvies, accountancy en juridisch advies. Die vrijheid en afwisseling vind ik heel prettig.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring

Er zijn momenteel geen vacatures voor dit vakgebied