Jeroen Doomernik

Accountant in Veldhoven
''Wat ik vooral geleerd heb, is dat je van elkaar kunt leren.''

Hij deed eerder al ervaring op in de controlepraktijk maar ontdekte dat hij toch liever de kant van de samenstelpraktijk op wilde. Bij ABAB kon Jeroen direct aan de slag. "De goede ondersteuning bij mijn opleiding tot accountant, maakt dat ik helemaal op mijn plek zit." 

Via een oud-studiegenoot kwam Jeroen voor het eerst in contact met ABAB Accountants en Adviseurs. Dit was voor hem een mooie kans om meer aan advisering te gaan doen. Van de overstap naar ABAB en zijn besluit om verder te studeren tot AA-accountant heeft hij geen moment spijt gehad.

Overstap naar ABAB

“Ik zie nu veel sneller het concrete effect van mijn werkzaamheden voor mijn klanten”, vertelt Jeroen. “Dat maakt het werk voor mij een stuk persoonlijker en waardevoller. Uiteindelijk wil je als accountant een ondernemer op een slimme manier vooruit helpen. Ik vind het daarom ook heel leuk om zelf direct met klanten te schakelen. Bij ABAB krijg ik bovendien de kans om mijn opleiding tot accountant succesvol af te ronden. Dus ik zit hier perfect op m’n plek!”

Young Professional Program

Jeroen neemt deel aan het Young Professional Program (YPP). Iedereen die na zijn hbo-opleiding aan de slag wil in accountancy, kan bij ABAB rekenen op een volledig uitgewerkt opleidingstraject dat aansluit bij de opleiding tot tekenbevoegd AA-accountant. Binnen dit traject is niet alleen aandacht voor de vakinhoudelijke kant maar zeker ook voor de ontwikkeling van soft skills. Van communicatieve vaardigheden tot presenteren en gesprekstechnieken; het komt allemaal aan bod.

Praktijkbegeleiding

Binnen het YPP zorg je er samen met je praktijkbegeleider voor dat je beroepsproducten voldoen aan de gestelde eisen. Jeroen is erg te spreken over het traject. “Het is prettig om de opleiding samen met collega’s te volgen. Je leert via het YPP snel collega’s kennen van de verschillende kantoren en zij zijn altijd bereid te helpen. We werken samen aan opdrachten en leggen elkaar de stof uit als dat nodig is.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Aankomend accountant Accountancy Goes Starter
Accountant Accountancy Professional
Accountant Accountancy Helmond Professional
Accountant Accountancy Roosendaal Professional