Jan van Bussel

Senior relatiemanager in Helmond
''Als je wilt dat iets verandert, moet je zelf de beweging maken.''

Voordat Jan in 2009 bij ABAB kwam, werkte hij onder andere als ondernemer, productmanager, verkoopleider, marketingmanager, dealermanager en directeur van een bedrijf. In deze uiteenlopende rollen heeft hij veel geleerd. “Het is geweldig dat ik deze kennis nu kan gebruiken bij de advisering van mijn klanten.”

Benieuwd welke mogelijkheden ABAB voor jou heeft?

Relatiemanager: unieke rol

Toen een oud-collega Jan negen jaar geleden attendeerde op een vacature bij ABAB, was zijn eerste reactie: “Dat bedrijf past niet bij mij.” Jan kon op dat moment kiezen uit drie banen en hij koos voor ABAB. “Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van! De rol van relatiemanager bij ABAB is uniek, het is heel dankbaar werk. Het is voor de ondernemer en ABAB een échte win-winsituatie.”

Team van specialisten

“De klanten die ik dagelijks mag adviseren, zijn heel divers”, vertel Jan. “Met name de verschillende klantenstadia vind ik enorm boeiend: ik adviseer jonge ondernemers die net starten, maar ook ondernemers die willen stoppen en geen bedrijfsopvolging hebben. En het mooie is dat wij voor onze klanten een veelzijdig team van specialisten hebben klaarstaan.”

Jan van Bussel in overleg met collega's

Challenge

Bij ABAB krijg je ook tijd voor vrijwilligerswerk. Enthousiast vertelt Jan daarover. "Ik zet mij in voor BIG Challenge. Een mooi voorbeeld?  Een man met kanker had in 2008 nog een droom: € 100.000 ophalen voor onderzoek naar kanker en tegelijk de agrarische sector promoten. Niemand dacht dat het zou lukken. Maar hij geloofde erin en het resultaat na tien jaar is ruim € 8 miljoen voor Alpe d'HuZes/KWF Kankerbestrijding. Daarom zeg ik altijd: als je wilt dat iets verandert, moet je zelf de beweging maken.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring

Er zijn momenteel geen vacatures voor dit vakgebied