Daphne Osseman

Manager Salaris- en personeelsdiensten in Uden
‘Ik voel mij thuis bij ABAB’

Van betekenis zijn voor klanten én collega’s: met haar functie als manager is Daphne Osseman voor velen van belang. “Geen dag is hetzelfde, dat maakt het voor mij heel leuk.”

Ruim tien jaar geleden kwam Daphne bij ABAB te werken door een fusie: “Ik werkte bij een klein accountantskantoor, maar ABAB nam het kantoor en het personeel over. Toen kwam ik te werken op het kantoor in Uden.” Al snel voelde Daphne zich op haar plek. “Bij ABAB ging het er professioneel aan toe, vooral op ict-gebied. En op een groter kantoor kon ik met veel meer collega’s sparren.”

Teamleider

In 2021 werd Daphne teamleider van ABAB Salaris en Personeelsdiensten. “Ik vind het leuk om collega’s te helpen en het overzicht te bewaren. Als ik klanten en collega’s kan helpen, geeft dat een goed gevoel. Ik ondersteun hen bij hun taken met mijn ervaring.” Naast het werk is er ook tijd voor leuke dingen. “Dat maakt de werkbeleving leuk.”

Variatie

Als aan Daphne wordt gevraagd wat haar het meest bevalt aan haar functie, is haar antwoord kort en bondig: de variatie. “Geen dag is hetzelfde, dat maakt het voor mij heel leuk. De ene dag heb ik overleggen met collega’s over de stand van zaken binnen het team, de andere dag help ik met de loonruns of denk ik mee over een inwerkproject.” Daarnaast vindt Daphne de arbeidsvoorwaarden heel goed. “Zoals de tijdelijke toelage voor de energiekosten. Dat is echt een pré.”

Cursussen en opleidingen

Bij ABAB kan iedere collega zich blijven ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen.  Ook Daphne heeft hier gebruik van gemaakt. Zo deed ze de Vakopleiding Payroll Services en de opleiding Praktijkdiploma loonadministratie. “En afgelopen oktober had ik een update cursus VPS om bij te blijven. Ook heb ik mij verdiept in de cafetariaregeling voordat ik teamleider werd. Op die manier kon ik mezelf specialiseren en klanten nog beter helpen. Je krijgt alle kansen om dit te doen.”

Thuis voelen

Door de afwisselende en uitdagende baan zit Daphne nog steeds goed op haar plek “Ik voel mij hier thuis, dat is voor mij een belangrijk punt. De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed, het werk is leuk en ik heb de mogelijkheden om mij te blijven ontwikkelen. Ik heb geen reden om weg te gaan.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
HR consultant HR-advies en salarisadministratie Breda Professional
Payroll consultant / salarisadviseur HR-advies en salarisadministratie Uden Professional
Payroll professional HR-advies en salarisadministratie Den Bosch Professional
Payroll professional vaktechniek SPD HR-advies en salarisadministratie Uden Professional