Daphne Osseman

Manager Salaris- en personeelsdiensten in Uden
‘Ik voel mij thuis bij ABAB’

Van betekenis zijn voor klanten én collega’s: met haar functie als manager is Daphne Osseman voor velen van belang. “Geen dag is hetzelfde, dat maakt het voor mij heel leuk.”

Ruim tien jaar geleden kwam Daphne bij ABAB te werken door een fusie: “Ik werkte bij een klein accountantskantoor, maar ABAB nam het kantoor en het personeel over. Toen kwam ik te werken op het kantoor in Uden.” Al snel voelde Daphne zich op haar plek. “Bij ABAB ging het er professioneel aan toe, vooral op ict-gebied. En op een groter kantoor kon ik met veel meer collega’s sparren.”

Manager

Daphne is manager bij ABAB Salaris en Personeelsdiensten. “Ik vind het leuk om collega’s te helpen en het overzicht te bewaren. Omdat ik zelf veel praktijkervaring heb, kan ik collega's goed adviseren en op weg helpen. Als we met ons team klanten en collega’s helpen, geeft dat een goed gevoel.” Naast het werk is er ook tijd voor leuke dingen. “Dat maakt de werkbeleving leuk.”

Variatie

Als aan Daphne wordt gevraagd wat haar het meest bevalt aan haar functie, is haar antwoord kort en bondig: de variatie. “Geen dag is hetzelfde, dat maakt het voor mij heel leuk. De ene dag heb ik overleggen met mijn team over de stand van zaken, de andere dag denk ik mee over een inwerkproject.” Daarnaast vindt Daphne de arbeidsvoorwaarden heel goed. “Er is veel aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Dat vind ik echt een pré.”

Cursussen en opleidingen

Bij ABAB kan iedere collega zich blijven ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen.  Ook Daphne heeft hier gebruik van gemaakt. "Je krijgt bij ABAB de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb mijn kennis verdiept en verbreed de afgelopen jaren. Ook op het gebied van leiderschap. De mogelijkheden zijn divers en uitgebreid.”

Thuis voelen

Door de afwisselende en uitdagende baan zit Daphne nog steeds goed op haar plek “Ik voel mij hier thuis, dat is voor mij een belangrijk punt. De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed, het werk is leuk en ik heb de mogelijkheden om mij te blijven ontwikkelen. Alleen maar redenen om nog lang bij ABAB te blijven!”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Payroll professional HR-advies en salarisadministratie Den Bosch Professional
Payroll professional vaktechniek SPD HR-advies en salarisadministratie Breda Professional
Payroll professional vaktechniek SPD HR-advies en salarisadministratie Uden Professional
Payroll talent HR-advies en salarisadministratie Uden Starter