Cheuk-Him Liu

Teamleider aangiftepraktijk in Roosendaal
“Je krijgt de ruimte om zelf je weg te zoeken.”

Tijdens zijn opleiding Fiscale Economie in Tilburg, had Cheuk-Him een bijbaan bij een verhuisbedrijf. Op een dag liep hij met de kantoorinrichting te sjouwen van een bedrijf dat een extra verdieping kreeg in het Entrada-gebouw in Tilburg. Zo maakte hij kennis met ABAB. Niet veel later is hij hier zelf begonnen als junior belastingadviseur.

Open sfeer

“Na die verhuizing heb ik gesolliciteerd en ben gaan werken bij kantoor Roosendaal. Ik heb ABAB leren kennen als een organisatie met een prettige, open sfeer. Hier is geen ellebogenwerk nodig om verder te komen. Je krijgt al snel veel eigen verantwoordelijkheid. Senior belastingadviseurs vertellen je niet hoe je van A naar B moet komen, je krijgt ruimte om zelf je weg te zoeken.”

Persoonlijke ontwikkeling en groei

“Ik werk nu ruim zeven jaar bij ABAB en het bevalt me nog steeds ontzettend goed. De afgelopen tijd hebben we binnen Belastingadvies een aangiftepraktijk opgezet. Daar ben ik nauw bij betrokken geweest, omdat ik de software en de processen goed ken. Inmiddels ben ik teamleider van de aangiftepraktijk waarvan de collega’s verdeeld zitten over Roosendaal en Tilburg. Naast de cursussen die je krijgt om je te ontwikkelen op vaktechnisch vlak, zijn er ook volop kansen om door te groeien!” 

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Belastingadviseur Belastingadvies Terneuzen Starter
Belastingadviseur Belastingadvies Breda Starter
Belastingadviseur Belastingadvies Goes Professional
Belastingadviseur Belastingadvies