Bart Buis

Directeur Accountancy in Helmond
"Het is opvallend hoe goed de ICT geregeld is bij ABAB."

Bart vertelt enthousiast over kantoor Helmond: “Ik ben echt heel fijn opgevangen bij ABAB” Hij werkte jarenlang als beroepsmilitair. “Als je me toen had gezegd dat ik als accountant zou gaan werken, had ik je nooit geloofd!”

Een andere toekomst

“Ik heb een geweldige tijd gehad bij defensie. Vriendschappen voor het leven gesloten en unieke ervaringen opgedaan. Dat had ik nooit willen missen, maar het militaire leven paste niet bij mijn toekomstbeeld op langere termijn, met een gezin en kleine kinderen.”

Van militair naar accountant

Een arbeidsconsulent van defensie zette Bart aan het denken. “In plaats van te denken in beroepen, adviseerde hij me om gewoon eens op een rij te zetten wat ik belangrijk vond. Zo kwam ik op dingen als: met mensen werken, anderen helpen, strategisch denken. Uiteindelijk bleek accountancy perfect bij mij te passen.”

Geweldig ontvangen

“Ik ben echt heel fijn opgevangen bij ABAB. Mijn collega’s nemen echt de tijd om dingen goed uit te leggen. Het is opvallend hoe goed de ICT geregeld is. Zowel voor de interne werkprocessen als naar buiten toe met het dashboard dat klanten tot hun beschikking hebben.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Aankomend accountant Accountancy Goes Starter
Accountant Accountancy Den Bosch Professional
Accountant Accountancy Professional
Accountant Accountancy Terneuzen Professional