Angelique van Waarde

Accountant in Terneuzen
''Ik krijg bij ABAB alle kansen.''

Angelique werkt op drie ABAB-kantoren in twee verschillende functies die één ding gemeen hebben: klanten adviseren. “Bij klanten langsgaan en hen advies geven, dat doe ik het liefst.”

Twee functies 

Angelique startte bij ABAB als junior assistent-accountant. “Tijdens het schrijven van mijn scriptie voor de opleiding hbo Accountancy aan de Avans Hogeschool liep ik mee bij een bedrijfsovernametraject van een klant. Dat vond ik zó interessant dat ik daarna graag overnameadviseur wilde worden.” Angelique voegde de daad bij het woord en ging aan de slag als adviesvoorbereider bij Agro Advies, een functie waarin ze vaak betrokken is bij overnametrajecten. “Maar omdat ik mijn praktijkstage nog moet afmaken, blijf ik ook accountancy doen”, vertelt ze.

ABAB denkt goed mee

Als er iemand is die kan bevestigen dat de studie- en doorgroeimogelijkheden binnen ABAB goed zijn, is het Angelique. “Toen ik bij ABAB kwam werken, heb ik eerst in deeltijd het hbo afgerond. Daarna heb ik nog een post-hbo gedaan en in 2016 ben ik aan de praktijkopleiding voor accountant gestart.” Op het moment volgt ze als assistent-accountant het Young Professional Program. “ABAB denkt altijd goed met me mee. Ook bij de overstap naar Agro Advies kreeg ik alle kansen, dat is erg fijn.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Adviseur tuinbouw Agro advies Den Bosch Professional
Adviseur tuinbouw Agro advies Breda Professional
Agrarisch bedrijfsadviseur Agro advies Nederland Professional
Junior bedrijfsadviseur Agro advies Nederland Starter