Alia Haarmans

Belastingadviseur in Weert
"Wat ik heel leuk vind aan ABAB is dat we verschillende disciplines in huis hebben."

 

Fanatiek voetballen, een voltijd studie én 32 uur aan het werk. Alia heeft het er maar druk mee. Maar stress? Nee, dat kent ze niet. “Ik heb altijd veel naast m’n studie gedaan en een druk sociaal leven gehad.”

 

Nieuw in agro

Alia ging in 2018 van start bij ABAB en kwam te werken bij kantoor Weert, met voornamelijk agrarische klanten. “Toen ik begon bij kantoor Weert, had ik nog geen ervaring met de agrarische sector. In het begin wist ik niet waar ik moest beginnen. Fosfaatrechten, pachtvormen, de landbouwvrijstelling. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar ik ben ontzettend warm ontvangen en op weg geholpen door mijn collega’s.”

Fiscaal voordeel

“Inmiddels vind ik het agrarische aspect een absolute verdieping van mijn vak als fiscalist. Er komen zoveel meer dingen bij kijken en er is op verschillende manieren fiscaal voordeel te behalen, dus je bent als adviseur ook echt van toegevoegde waarde.”

Kees van Nispen 

Aangiftepraktijk

“Een keer per week begeleid ik collega’s van de aangiftepraktijk. Ik geef waar nodig ondersteuning en beantwoord specifieke agro-vragen. Naast het advieswerk maakt dat mijn werkweek heel afwisselend.”

Verschillende disciplines

“Wat ik heel leuk vind aan ABAB is dat we verschillende disciplines in huis hebben. We hebben flexibele werplekken dus de ene keer zit je naast een jurist, dan weer bij iemand van Epiic of een relatiemanager. Zo krijg je toch steeds weer iets mee van andere delen van de dienstverlening.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Belastingadviseur Belastingadvies Terneuzen Starter
Belastingadviseur Belastingadvies Breda Starter
Belastingadviseur Belastingadvies
Belastingadviseur Belastingadvies Uden Professional