Onze medewerkers

Wij hebben circa 26 juristen in huis die beschikken over specialistische kennis en die u kunnen ondersteunen op de meest uiteenlopende gebieden. Wij bieden u de kennis en praktijkervaring waar uw specifieke situatie om vraagt. Maak kennis met ons team.

 • Portretfoto van Rogier Kersten

  Specialisatie: rechtspersonenrecht, fusies en overnames, herstructureringen, personenvennootschappen, huurrecht

  Rogier is sinds 1 augustus 2014 werkzaam als jurist bij ABAB Legal en sinds 2020 is hij ook directeur van ABAB Legal. Na zijn studie Nederlands en notarieel recht aan de Radboud Universiteit werkte hij bijna zeven jaar op een middelgroot notariskantoor in Noord-Limburg. In 2007 maakte hij de overstap naar de commerciële adviespraktijk. Rogier is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, waarbij zijn aandachtsgebieden liggen op het terrein van herstructureringen, fusies en overnames en het huurrecht. 

  Rogier heeft een passie voor (klassieke) Italiaanse auto’s. Hij is in zijn vrije tijd vaak te vinden in de garage waar hij zijn auto’s zelf onderhoudt en restaureert. 

 • Portretfoto van Maria de Gruijter-Nauta

  Specialisatie: vastgoedrecht, ondernemingsrecht

  Maria de Gruijter is gespecialiseerd in contracteren, overnames, herstructureringen, aan- en verkoop van commercieel vastgoed, vastgoed financiering en herontwikkeling. Voordat zij zich aan ABAB Legal verbond heeft zij twaalf jaar voor een vooraanstaand advocaten- en notarissenkantoor in Rotterdam gewerkt en drie jaar voor een kleiner notariskantoor in Breda. Na haar doctoraal Notarieel Recht heeft zij de beroepsopleiding notariaat en de Grotius opleiding Financiering en Zekerheden afgerond.

  In haar vrije tijd is Maria graag op pad met haar gezin, speelt ze viool en toert ze op haar motor.

 • Portretfoto van Niels Ista

  Niels Ista

  Jurist ondernemingsrecht en ICT-recht
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Niels Ista

  Specialisatie: vennootschapsrecht, ICT-recht, privacyrecht, intellectueel eigendom

  Niels is sinds 1 mei 2016 werkzaam als jurist ondernemingsrecht en ICT-recht bij ABAB Legal. Sinds zijn studie International Business Law aan de Tilburg University is hij werkzaam als jurist in de zakelijke dienstverlening. Na zijn studie heeft hij een tweetal specialisatieopleidingen gevolgd tot enerzijds bedrijfsjurist en anderzijds senior jurist ICT-recht.

  In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met het motorracen op de diverse circuits die Nederland en België rijk zijn.

 • Portretfoto van Robin Janssen

  Specialisatie: testament, levenstestament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst

  Robin is sinds 1 mei 2018 werkzaam als jurist personen- en familierecht bij ABAB Legal. Na zijn studie Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft hij ruim tien jaar gewerkt als kandidaat-notaris bij een notariskantoor in de regio Tilburg. Robin is gespecialiseerd in personen- en familierecht, waarbij zijn aandachtsgebieden liggen op het terrein van testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en estate planning.

  Robin gaat in zijn vrije tijd graag hardlopen en circuit trainen.

 • Portretfoto van Reinier-John Koopman

  Specialisatie: ondernemingsrecht, financieel recht, faillissementsrecht, procesrecht

  Reinier-John is sinds november 2020  werkzaam als jurist ondernemingsrecht bij ABAB Legal. Na zijn afstuderen in Nederlands Recht aan Katholieke Universiteit Nijmegen startte Reinier-John als wetenschappelijk medewerker bij de Katholieke Universiteit Nijmegen. Vervolgens werd hij advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Brabant. Daarna vervolgde hij zijn carrière als jurist en manager bij diverse (internationale) zakelijke dienstverleners.

  Hij is een zeer ervaren (proces)advocaat. Hij is strategisch, betrouwbaar en tactisch. Hij vervult graag de rol van spil in het web en is daarbij ondersteunend en beslisvaardig. Hij denkt in oplossingen en door zijn vele jaren ervaring in de zakelijke dienstverlening kan hij goed meedenken met de business.

  In zijn vrije tijd is hij tuchtrechter bij en secretaris van de Commissie van Beroep van de Nederlandsche Basketballbond en secretaris van Stichting Talent Ontwikkeling. Daarnaast besteedt hij graag tijd aan zeilen, lezen, wandelen en het bezoeken van musea.

 • Portretfoto van Ralph Kops

  Ralph Kops

  Jurist arbeidsrecht en procesjurist
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Ralph Kops

  Specialisatie: procesrecht, arbeidsrecht, (individueel en collectief) ontslagrecht, reorganisaties, concurrentie- en relatiebedingzaken, medezeggenschapsrecht.

  Ralph is sinds februari 2016 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij ABAB Legal. Daarvoor is hij circa 10 jaar werkzaam geweest in de advocatuur, specialisatie arbeidsrecht. Kenmerkend voor zijn werkwijze zijn kwaliteit, efficiency, effectiviteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Door zijn betrokkenheid en werkwijze behaalt hij voor klanten optimale resultaten.

  Als jurist arbeidsrecht adviseert hij ondernemers op uiteenlopende gebieden binnen het arbeidsrecht. Hij procedeert alleen wanneer het echt noodzakelijk is. Is dit het geval dan gaat hij vol overtuiging voor het optimale resultaat. Evenals in het adviestraject.

  In zijn vrije tijd is hij te vinden op de tennis- en golfbaan. Daarnaast is hij een liefhebber van skiën.

 • Portretfoto van Maaike Meewis

  Maaike Meewis

  Jurist personen- en familierecht en mediator
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Maaike Meewis

  Specialisatie: familierecht, erfrecht, estate planning, scheidingsmediator

  Maaike is sinds 1 juni 2016 werkzaam als jurist familierecht bij ABAB Legal. Na haar studies Nederlands Recht en Notarieel Recht heeft zij geruime tijd als kandidaat notaris gewerkt. Ook heeft zij als senior juridisch medewerker bij de Rechtbank Oost-Brabant, op de afdeling familie- en jeugdrecht gewerkt. Maaike is gespecialiseerd in familierecht en erfrecht, waarbij haar aandachtsgebieden liggen op het terrein van advisering en begeleiding in testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract en schenkingen. Ook is Maaike mediator bij echtscheidingen en familierechtelijke kwesties.

  In haar vrije tijd brengt Maaike graag tijd door met haar gezin. Ze is regelmatig op het hockeyveld te vinden en houdt van hardlopen.

 • portretfoto Jorrit Morra

  Specialisatie: contractenrecht

  Jorrit is sinds februari 2018 als jurist verbonden aan ABAB Legal. Hij is civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft daarna werkervaring opgedaan bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Omdat Jorrit veel voldoening haalt uit het voorkomen van problemen door goede afspraken te maken, heeft hij de overstap gemaakt naar de adviespraktijk van ABAB Legal. Waar nodig schuwt hij het oplossen van een juridisch conflict echter niet.

  In zijn vrije tijd is Jorrit een fanatieke hardloper en gaat hij graag op actieve vakanties.

 • Portretfoto van Maartje Nolte

  Maartje Nolte

  Jurist personen- en familierecht, estate planner en MfN register mediator
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Maartje Nolte

  Specialisatie: huwelijksvermogensrecht, erfrecht, schenking, estate planning, familiebedrijven, mediation

  Maartje heeft in 2016, na vijf jaar werkervaring, de overstap van het notariaat naar ABAB Legal gemaakt. Vanuit de adviespraktijk weet zij de klant dan ook feilloos te begeleiden bij een eventueel notarieel vervolg. Maartje heeft zich vervolgens verder gespecialiseerd in bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven en estate planning (Grotius) en houdt zich bezig met de familieverhoudingen binnen een familiebedrijf alsook met de vermogensplanning van de ondernemer en zijn/haar gezin. Ook is zij MfN register mediator waarbij zij zich richt op echtscheiding en geschillen tussen aandeelhouders en in familieverband. 

  Daarnaast houdt Maartje van sporten, doet zij graag aan Yoga of Pilates en reist Maartje graag af naar mooie plekjes op de wereld.

 • Portretfoto van Richard Ouwerling

  Specialisatie: arbeidsrecht: medezeggenschap, reorganisaties, individueel ontslag, wijziging arbeidsvoorwaarden, concurrentiekwesties, arbeidsongeschiktheid en werkgeversaansprakelijkheid

  Richard Ouwerling is sinds juni 2021 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij ABAB Legal. Hij studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft vervolgens 18 jaar in de advocatuur gewerkt. Eerst in de algemene praktijk en vervolgens bij een middelgroot kantoor als arbeidsrechtspecialist voor werkgevers. Richard houdt zich dagelijks bezig met reorganisaties, arbeidsconflicten, arbeidsrechtelijke aspecten bij fusies en overnames, alsmede concurrentiegeschillen.

  Hij is daarnaast gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheid en ontslag van statutair bestuurders. ‘Resultaatgericht, betrokken en een uitstekend onderhandelaar’, zo wordt Richard door cliënten omschreven. Zijn adviezen zijn kort, zakelijk en to-the-point. Verder beschikt hij over zeer ruime proceservaring. Zowel zakelijk als privé maakt Richard graag tijd vrij voor een rondje golf. Wandelen of fietsen met het gezin of fitness vormen daarnaast zijn hobby’s.

 • Portretfoto van Linda Pijpers

  Specialisatie: erfrecht, huwelijksvermogensrecht

  Linda is sinds september 2013 werkzaam als jurist personen- en familierecht bij ABAB Legal. Na haar studies Nederlands en Notarieel recht heeft zij bijna tien jaar gewerkt in het notariaat. Nog elke dag is zij blij met haar carrièreswitch. De actieve, begeleidende rol van klanten in het gehele juridische traject past haar beter. Linda vindt het geweldig om een klant enthousiast te maken over een onderwerp dat vaak niet zo leeft, zoals testamenten en huwelijksvoorwaarden. Het wordt als taaie kost gezien en daarom dikwijls vooruit geschoven, terwijl het hebben van goede testamenten en huwelijksvoorwaarden juist voor een ondernemer van groot belang is.

  Linda wordt ook enthousiast van een goed concert. In haar vrije tijd is zij dan ook regelmatig op een muziekfestival te vinden. Daarnaast leest ze graag een goed boek en doet ze leuke dingen met haar gezin.

 • Portretfoto van Gaby Ratering

  Gaby Ratering

  Jurist ondernemingsrecht en mediator
  Bel
  013–4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Gaby Ratering

  Specialisatie: medezeggenschapsrecht, vennootschapsrecht, (familie)bedrijfsoverdracht, medewerkersparticipatie, mediation

  Gaby is sinds 1 februari 2000 werkzaam als jurist ondernemingsrecht en mediator bij ABAB Legal. Sinds haar studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen is zij werkzaam als juridisch adviseur in de zakelijke dienstverlening. Gaby heeft bijzondere aandacht voor alle stadia die een samenwerking kan doorlopen. Als mediator richt Gaby zich op echtscheiding en geschillen tussen aandeelhouders en in familieverband.

  In haar vrije tijd is Gaby actief met sport, waaronder mountainbiken en uiteenlopende hobby’s.

 • Portretfoto van Marijke Rombouts

  Specialisatie: bedrijfsovernames, samenwerkingsverbanden, fusies en splitsingen, liquidaties, algemeen contractenrecht

  Marijke is sinds 23 september 2010 werkzaam als jurist ondernemingsrecht bij ABAB Legal. Zij heeft tijdens haar studie Nederlands Recht aan Tilburg University parttime bij ABAB gewerkt en is direct na haar studie, per 1 januari 2013, fulltime bij ABAB aan de slag gegaan. Marijke is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, met name op het gebied van (familie)bedrijfsovernames en samenwerkingsverbanden. Bij deze trajecten treedt zij op als juridisch adviseur van (een van) de partijen, begeleidt zij al dan niet samen met collega’s van andere disciplines het proces en legt zij de afspraken tussen partijen schriftelijk vast.

  Naast haar werk houdt Marijke van reizen en van een hapje eten en borrelen met vrienden en familie.

 • Portretfoto van Geert Rouwet

  Geert Rouwet

  Jurist arbeidsrecht en mediator
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Geert Rouwet

  Specialisatie: arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht (Ziektewet en WIA), flexibele arbeidsverhoudingen, arbeids- en business mediation

  Geert is sinds 1 januari 2016 werkzaam als arbeidsrechtjurist bij ABAB Legal. Na zijn studie Recht en Bedrijfsmanagement aan Tilburg University heeft hij ruim 7,5 jaar gewerkt op een middelgroot advocatenkantoor in de Betuwe. Geert is gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, waarbij zijn aandachtsgebieden liggen op het terrein van flexibele arbeidsverhoudingen en de arbeidsongeschikte werknemer. Ook is Geert mediator op het gebied van arbeid en zakelijke geschillen tussen ondernemers. In zijn vrije tijd is Geert actief. Zo is hij met regelmaat in de tuin te vinden, en houdt hij ervan op zijn racefiets te fietsen door het Land van Maas en Waal.

 • Portretfoto Inge Titulaer

  Specialisatie: arbeidsrecht, ontslagrecht, sociaal zekerheidsrecht (UWV en ziekte), salarisadministratie / loonheffingen en tegemoetkoming NOW

  Inge is sinds mei 2007 werkzaam als arbeidsrechtjurist bij ABAB Legal. Na haar afstuderen in Nederlands Recht aan de Tilburg University startte Inge als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven. Na enkele jaren advocatuur is zij als jurist gaan werken in de adviespraktijk. Misverstanden of conflicten vermijdt zij aan de voorkant en zo nodig lost Inge juridische conflicten op een passende manier op. Inge combineert arbeidsrecht met jarenlange samenwerking met specialisten op het gebied van salaris en personeel, belastingadvies en juristen ondernemingsrecht. Dit vormt haar tot een allround jurist arbeidsrecht. Inge rondde eind 2017 de opleiding Grotius Arbeidsrecht succesvol af. 

  In haar vrije tijd is zij als ouderraadslid vaak druk met schoolactiviteiten en leuke uitjes, avondjes en reizen met familie en vrienden, afgewisseld met het kijken naar een goede serie of het lezen van een goed boek.

 • Portretfoto van Ardie Uphus

  Ardie Uphus

  Jurist arbeidsrecht
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Ardie Uphus

  Specialisatie: arbeidsrecht

   Ardie is sinds 2010 werkzaam bij ABAB Legal. Eerst in de rol van juridisch secretaresse en sinds 1 januari 2020 als jurist arbeidsrecht. In haar rol van juridisch secretaresse is zij na enkele jaren met de focus op ondernemingsrecht, zich meer gaan richten op arbeidsrecht. Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding arbeidsrecht is zij nu werkzaam als jurist arbeidsrecht. In haar werkzaamheden houdt zij zich met name bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en daaraan gerelateerd arbeidsjuridisch advies. Ook verricht zij voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot ontslagaanvragen.

  In haar vrije tijd doet zij graag leuke dingen met haar gezin, zoals wandelen in de bossen. Ook houdt zij van lezen.   

 • Portretfoto van Anita van Bavel

  Anita van Bavel

  Jurist agrarisch recht en bestuursrecht
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Anita van Bavel

  Specialisatie: agrarisch recht, bestuursrecht, procesrecht.

  Anita is sinds 1 juli 2006 werkzaam als jurist bij ABAB Legal. Na haar studie Agrarische Bedrijfskunde aan de HAS Den Bosch heeft zij bijna vijfeneenhalf jaar gewerkt bij de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie. Daarnaast volgde ze toentertijd in de avonduren haar studie Nederlands Recht aan de Tilburg University. Voordat Anita de overstap maakte naar ABAB, heeft ze nog tweeëneenhalf jaar gewerkt bij een middelgroot accountantskantoor.

  Anita is gespecialiseerd in agrarisch recht, waarbij haar aandachtsgebieden liggen op het terrein van pacht, mestwetgeving en het Gemeenschappelijk landbouwbeleid. Ze is een boerendochter en ‘spreekt de taal van de boer’. Ze weet dan ook als geen ander wat er allemaal kan spelen op een boerenbedrijf. Daarnaast heeft Anita zich gespecialiseerd in het bestuursrecht. Ze heeft hiertoe de specialisatieopleiding Algemeen Bestuursrecht (Grotius Academie) gevolgd.

 • Portretfoto van Nicole van den Oever

  Nicole van den Oever

  Jurist personen- en familierecht en estate planner
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Nicole van den Oever

  Specialisatie: (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden, vermogensoverheveling.

  Nicole is sinds 1 oktober 2010 werkzaam als jurist familierecht bij ABAB Legal. Na haar studie Notarieel, Nederlands en Fiscaal Recht heeft zij drieënhalf jaar gewerkt bij een notariskantoor in de regio Eindhoven. Nicole is gespecialiseerd in de advisering van huwelijkse voorwaarden en (levens)testamenten, waarbij haar aandachtsgebieden liggen op het terrein van familiaire relaties en de gevolgen van overdracht van vermogen.

  In haar vrije tijd fietst zij graag een rondje op de racefiets.

 • Portretfoto van Monique van der Manden-Poels

  Specialisatie: arbeidsrecht

  Monique is sinds oktober 2008 werkzaam bij ABAB Legal. Zij is begonnen als accountsecretaresse en na het volgen van de deeltijd hbo-opleiding arbeidsrecht werkzaam als jurist arbeidsrecht. Monique heeft een divers arbeidsverleden en is hét voorbeeld van duurzaam inzetbaar zijn. Na de opleiding Facilitair Management en daarbij passende functies voltooide zij in deeltijd de makelaarsopleiding en was zij gedurende vijftien jaar werkzaam in de exclusieve makelaardij in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Monique houdt zich nu met name bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en overig daaraan gerelateerd arbeidsjuridisch advies.

  In haar vrije tijd is Monique nog steeds regelmatig op pad om huizen met potentiële kandidaten te bekijken en vindt zij het heerlijk om in de tuin werkzaam te zijn.

 • Portretfoto van Lis van Engelen

  Lis van Engelen

  Jurist arbeidsrecht, Global mobility specialist | Employment law
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Lis van Engelen

  Specialisatie: arbeidsrecht, grensoverschrijdende arbeid, medezeggenschapsrecht

  Lis is sinds december 2020 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij ABAB Legal. Na haar studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft zij ruim negen jaar gewerkt als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Daarna is zij twee jaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een accountants- en advieskantoor, waarna zij de overstap naar ABAB heeft gemaakt. 

  Lis is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Zij adviseert en waar nodig procedeert onder meer over reorganisaties, ontslag, ziekte, disfunctioneren, werkgeversaansprakelijkheid, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en reglementen. Daarnaast heeft zij een specifieke focus op flexibele en grensoverschrijdende arbeid. Lis staat haar cliënten op proactieve wijze bij en ziet het als een uitdaging juridische materie te vertalen naar praktische oplossingen. Zij weet met daadkracht en oplossingsgerichtheid het best mogelijke resultaat te behalen. Naast haar werk besteedt zij graag tijd aan lezen en muziek. Ook houdt zij van reizen en gaat graag op wintersport.

 • Portretfoto van Michelle van Heereveld

  Specialisatie: personen- en familierecht, estate planning

  Michelle is sinds 2018 werkzaam als jurist personen- en familierecht bij ABAB Legal. Na het behalen van haar masters notarieel en fiscaal recht is zij anderhalf jaar werkzaam geweest op een notariskantoor voordat haar keuze op ABAB Legal is gevallen. Michelle is gespecialiseerd in personen- en familierecht, waarbij haar focus ligt op het begrijpelijk maken van de juridische inhoud van onder andere testamenten, levenstestamenten en huwelijkse voorwaarden.

  Naast haar werk speelt zij korfbal en is zij actief als vrijwilliger bij haar korfbalvereniging.

 • Portretfoto van Marianne van Rooy

  Specialisatie: ondernemingsrecht, personenvennootschapsrecht, samenwerken in het familiebedrijf

  Marianne is als jurist ondernemingsrecht werkzaam bij ABAB Legal. Marianne is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, maar richt vooral haar aandacht op samenwerkingen tussen ondernemers, met een passie voor het familiebedrijf. Marianne is aangesloten bij het Netwerk Adviseur Familiebedrijf.

  In haar vrije tijd gaat Marianne graag wandelen en houdt van cultuur en een goed boek.

 • Portretfoto van Sascha van Telgen

  Specialisatie: ondernemingsrecht, algemeen verbintenissenrecht, algemene voorwaarden.

  Sascha is sinds 1 april 2018 werkzaam als jurist ondernemingsrecht bij ABAB Legal. Sascha heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens haar master heeft ze zich gespecialiseerd in Burgerlijk Recht, waarbij haar focus lag op het ondernemingsrecht. Na het afronden van de studie heeft Sascha een jaar gewerkt als procesjurist, waarna ze haar carrière heeft voortgezet als juridisch adviseur bij ABAB Legal.

  Naast haar werk gaat Sascha graag wandelen en op avontuurlijke reizen. Tot slot houdt ze van lekker en culinair buitenlands eten.

 • Portretfoto van Marloes Brands

  Specialisatie: estate planning, schenken en erven

  Marloes adviseert als estate planner bij ABAB klanten op het gebied van schenken en erven. Het kan dan gaan om aangifte schenk- en erfbelasting, maar ook om advisering over vermogen, een (levens)testament of een verdeling van een nalatenschap. Voor Marloes bij ABAB terechtkwam, studeerde ze fiscale economie aan de HEAO. Ook rondde ze een RB-opleiding af en volgde ze verschillende cursussen op het gebied van estate planning. In haar laatste jaar op de HEAO liep Marloes stage bij ABAB en na haar studie bleef ze hier graag werken.  

  Ik haar vrije tijd gaat Marloes graag hardlopen of wielrennen. Ook houdt ze van lezen en op pad gaan met het gezin, familie en vrienden.

 • Portretfoto van René Scharroo

  Specialisatie: estate planning, schenkingen, afwikkeling nalatenschap

  René Scharroo werkt als estate planner bij ABAB Legal. Hij studeerde fiscale economie aan Tilburg University en werkte daarna als belastingadviseur bij een accountantskantoor en als zelfstandig ondernemer. René is gespecialiseerd in estate planning. Hij verzorgt schenkingstrajecten en de afwikkeling van nalatenschap. Daar zijn immers verschillende fiscale wetten bij betrokken, zoals overdrachtsbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.    

  In zijn vrije tijd besteedt René graag tijd aan zijn gezin. Daarnaast sport hij regelmatig en houdt hij van lezen en muziek luisteren; van rap tot klassiek.

 • Portretfoto van Caroline Brands

  Caroline Brands

  Secretaresse vastgoedrecht en ruimtelijke ordening
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Caroline Brands
 • Portretfoto van Anja Lathouwers

  Anja Lathouwers

  Secretaresse ondernemingsrecht
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Anja Lathouwers

  Specialisatie: administratieve en juridische ondersteuning ondernemingsrecht

  Anja is sinds februari 2018 werkzaam als secretaresse bij ABAB Legal. Na haar opleiding secretaresse en directiesecretaresse heeft Anja gewerkt bij de Belastingdienst als informant 1e lijn voor belastingplichtige ondernemers en intermediairs voor de inkomstenbelasting, omzetbelasting en loonheffing. In haar huidige functie ondersteunt zij de juristen ondernemingsrecht op administratief vlak. Naast standaard administratieve taken, voert zij ook juridische taken uit zoals het controleren en de afhandeling van akten en de coördinatie rondom liquidaties van bv’s. Anja is onlangs gestart met een opleiding voor juridisch medewerker. In haar vrije tijd mountainbiket zij graag, wandelt met de hond en geeft haar creativiteit verder vorm. Daarnaast maakt Anja graag verre reizen naar het Caribisch gebied en Suriname.

 • Portretfoto van Erna van den Berg

  Erna van den Berg

  Secretaresse ondernemingsrecht
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Erna van den Berg
 • Portretfoto van Jenny van der Heijden

  Specialisatie: administratieve en juridische ondersteuning personen- en familierecht 

  Jenny is sinds februari 2016 werkzaam als secretaresse bij ABAB Legal. Na haar opleiding Banken- en Verzekeringswezen aan het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch heeft zij de keuze gemaakt een andere richting in te slaan. Eind 2001 is zij gestart als secretaresse bij een makelaarskantoor. Na een dienstverband van negen jaar heeft zij bijna zes jaar gewerkt als secretaresse bij een advocatenkantoor. In haar huidige functie ondersteunt zij de juristen personen- en familierecht op administratief gebied. Ook verricht zij werkzaamheden voor ondernemingsrecht met betrekking tot het controleren en de afhandeling van akten. In haar vrije tijd gaat zij graag naar voetbalwedstrijden en concerten. Thuis ontspant zij met puzzelen.

 • Portretfoto van Diana van Ingen

  Diane van Ingen

  Secretaresse personen- en familierecht
  Bel
  013-4647180
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Diane van Ingen

  Specialisatie: administratieve ondersteuning personen- en familierecht

  Diane is sinds 2016 terug bij ABAB Legal in de functie van secretaresse. Eerder heeft zij al twee jaar bij ABAB gewerkt en zelfs haar eerste stageplaats was bij het bedrijf. Na haar secretaresseopleiding aan ROC Economie te Tilburg is zij gestart bij een notaris- en advocatenkantoor. Hier heeft zij veel juridische kennis opgedaan. De overstap naar ABAB Legal sloot hier feilloos op aan. Diane ondersteunt voornamelijk de sectie personen- en familierecht. Ze coördineert het gehele proces; van het maken van de klantafspraak tot het verwerken van de getekende akten bij de notaris. Ook voor ingewikkelde Kadastervragen kunnen collega's bij Diane terecht.

  In haar vrije tijd rijdt zij graag wedstrijden met haar paard en is zij al zeventien jaar wedstrijdsecretaresse bij de plaatselijke rijvereniging. Haar overige tijd is zij graag bij haar gezin.