Onze medewerkers

Wij hebben circa vijfendertig juristen in huis die beschikken over specialistische kennis en die u kunnen ondersteunen op de meest uiteenlopende gebieden. Wij bieden u de kennis en praktijkervaring waar uw specifieke situatie om vraagt. Maak kennis met ons team.

 • Portretfoto van Anita van Bavel

  Anita van Bavel

  Jurist agrarisch recht en bestuursrecht
  Bel
  013-4647177
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Anita van Bavel

  Specialisatie: agrarisch recht, bestuursrecht

  Anita is sinds 1 juli 2006 werkzaam als jurist bij ABAB Legal. Na haar studie Agrarische Bedrijfskunde aan de HAS Den Bosch heeft zij bijna vijfeneenhalf jaar gewerkt bij de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie. Daarnaast volgde ze toentertijd in de avonduren haar studie Nederlands Recht aan de Tilburg University. Voordat Anita de overstap maakte naar ABAB, heeft ze nog tweeëneenhalf jaar gewerkt bij een middelgroot accountantskantoor.

  Anita is gespecialiseerd in agrarisch recht, waarbij haar aandachtsgebieden liggen op het terrein van pacht, mestwetgeving en het Gemeenschappelijk landbouwbeleid. Ze is een boerendochter en ‘spreekt de taal van de boer’. Ze weet dan ook als geen ander wat er allemaal kan spelen op een boerenbedrijf. Daarnaast heeft Anita zich gespecialiseerd in het bestuursrecht. Ze heeft hiertoe de specialisatieopleiding Algemeen Bestuursrecht (Grotius Academie) gevolgd.