Onze medewerkers

Wij hebben circa vijfendertig juristen in huis die beschikken over specialistische kennis en die u kunnen ondersteunen op de meest uiteenlopende gebieden. Wij bieden u de kennis en praktijkervaring waar uw specifieke situatie om vraagt. Maak kennis met ons team.

 • Portretfoto van Ralph Kops

  Ralph Kops

  Jurist arbeidsrecht en procesjurist
  Bel
  076-5438060
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Ralph Kops

  Specialisatie: arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht (Ziektewet en WIA) en procesjurist

  Ralph is sinds februari 2016 werkzaam als arbeidsrechtjurist bij ABAB Legal. Daarvoor is hij circa 10 jaar werkzaam geweest in de advocatuur, specialisatie arbeidsrecht. Kenmerkend voor zijn werkwijze zijn kwaliteit, efficiency, effectiviteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Door zijn betrokkenheid en werkwijze behaalt hij voor klanten optimale resultaten. Als jurist arbeidsrecht adviseert hij ondernemers op uiteenlopende gebieden binnen het arbeidsrecht. Hij procedeert alleen wanneer het echt noodzakelijk is. Is dit het geval dan gaat hij vol overtuiging voor het optimale resultaat. Evenals in het adviestraject. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de tennis- en golfbaan. Daarnaast is hij een liefhebber van skiën.

 • Portretfoto van Richard Ouwerling

  Specialisatie: arbeidsrecht: reorganisaties, individueel ontslag, wijziging arbeidsvoorwaarden, concurrentiekwesties, arbeidsongeschiktheid en werkgeversaansprakelijkheid

  Richard Ouwerling is sinds juni 2021 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij ABAB Legal. Hij studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft vervolgens 18 jaar in de advocatuur gewerkt. Eerst in de algemene praktijk en vervolgens bij een middelgroot kantoor als arbeidsrechtspecialist voor werkgevers. Richard houdt zich dagelijks bezig met reorganisaties, arbeidsconflicten, arbeidsrechtelijke aspecten bij fusies en overnames, alsmede concurrentiegeschillen.

  Hij is daarnaast gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheid en ontslag van statutair bestuurders. ‘Resultaatgericht, betrokken en een uitstekend onderhandelaar’, zo wordt Richard door cliënten omschreven. Zijn adviezen zijn kort, zakelijk en to-the-point. Verder beschikt hij over zeer ruime proceservaring. Zowel zakelijk als privé maakt Richard graag tijd vrij voor een rondje golf. Wandelen of fietsen met het gezin of fitness vormen daarnaast zijn hobby’s.

 • Portretfoto van Geert Rouwet

  Geert Rouwet

  Jurist arbeidsrecht en mediator
  Bel
  024-6485817
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Geert Rouwet

  Specialisatie: arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht (Ziektewet en WIA), flexibele arbeidsverhoudingen, arbeids- en business mediation

  Geert is sinds 1 januari 2016 werkzaam als arbeidsrechtjurist bij ABAB Legal. Na zijn studie Recht en Bedrijfsmanagement aan Tilburg University heeft hij ruim 7,5 jaar gewerkt op een middelgroot advocatenkantoor in de Betuwe. Geert is gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, waarbij zijn aandachtsgebieden liggen op het terrein van flexibele arbeidsverhoudingen en de arbeidsongeschikte werknemer. Ook is Geert mediator op het gebied van arbeid en zakelijke geschillen tussen ondernemers. In zijn vrije tijd is Geert actief. Zo is hij met regelmaat in de tuin te vinden, en houdt hij ervan op zijn racefiets te fietsen door het Land van Maas en Waal.

 • Portretfoto Inge Titulaer

  Specialisatie: arbeidsrecht, ontslagrecht, sociaal zekerheidsrecht (UWV en ziekte), salarisadministratie / loonheffingen en tegemoetkoming NOW

  Inge is sinds mei 2007 werkzaam als arbeidsrechtjurist bij ABAB Legal. Na haar afstuderen in Nederlands Recht aan de Tilburg University startte Inge als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven. Na enkele jaren advocatuur is zij als jurist gaan werken in de adviespraktijk. Misverstanden of conflicten vermijdt zij aan de voorkant en zo nodig lost Inge juridische conflicten op een passende manier op. Inge combineert arbeidsrecht met jarenlange samenwerking met specialisten op het gebied van salaris en personeel, belastingadvies en juristen ondernemingsrecht. Dit vormt haar tot een allround jurist arbeidsrecht. Inge rondde eind 2017 de opleiding Grotius Arbeidsrecht succesvol af. In haar vrije tijd is zij als ouderraadslid vaak druk met schoolactiviteiten en leuke uitjes, avondjes en reizen met familie en vrienden, afgewisseld met het kijken naar een goede serie of het lezen van een goed boek.

 • Portretfoto van Ardie Uphus

  Ardie Uphus

  Jurist arbeidsrecht
  Bel
  0413-336543
  Expertises:
  Legal
  Lees meer about Ardie Uphus

  Specialisatie: arbeidsrecht

   Ardie is sinds 2010 werkzaam bij ABAB Legal. Eerst in de rol van juridisch secretaresse en sinds 1 januari 2020 als jurist arbeidsrecht. In haar rol van juridisch secretaresse is zij na enkele jaren met de focus op ondernemingsrecht, zich meer gaan richten op arbeidsrecht. Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding arbeidsrecht is zij nu werkzaam als jurist arbeidsrecht. In haar werkzaamheden houdt zij zich met name bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en daaraan gerelateerd arbeidsjuridisch advies. Ook verricht zij voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot ontslagaanvragen. In haar vrije tijd doet zij graag leuke dingen met haar gezin, zoals wandelen in de bossen. Ook houdt zij van lezen.   

 • Portretfoto van Monique van der Manden-Poels

  Specialisatie: arbeidsrecht

  Monique is sinds oktober 2008 werkzaam bij ABAB Legal. Zij is begonnen als accountsecretaresse en na het volgen van de deeltijd hbo-opleiding arbeidsrecht werkzaam als jurist arbeidsrecht. Monique heeft een divers arbeidsverleden en is hét voorbeeld van duurzaam inzetbaar zijn. Na de opleiding Facilitair Management en daarbij passende functies voltooide zij in deeltijd de makelaarsopleiding en was zij gedurende vijftien jaar werkzaam in de exclusieve makelaardij in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Monique houdt zich nu met name bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en overig daaraan gerelateerd arbeidsjuridisch advies. In haar vrije tijd is Monique nog steeds regelmatig op pad om huizen met potentiële kandidaten te bekijken en vindt zij het heerlijk om in de tuin werkzaam te zijn.

 • Portretfoto van Lis van Engelen

  Specialisatie: arbeidsrecht, grensoverschrijdende arbeid

  Lis is sinds december 2020 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij ABAB Legal. Na haar studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft zij ruim negen jaar gewerkt als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Daarna is zij twee jaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een accountants- en advieskantoor, waarna zij de overstap naar ABAB heeft gemaakt. 

  Lis is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Zij adviseert en waar nodig procedeert onder meer over reorganisaties, ontslag, ziekte, disfunctioneren, werkgeversaansprakelijkheid, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en reglementen. Daarnaast heeft zij een specifieke focus op flexibele en grensoverschrijdende arbeid. Lis staat haar cliënten op proactieve wijze bij en ziet het als een uitdaging juridische materie te vertalen naar praktische oplossingen. Zij weet met daadkracht en oplossingsgerichtheid het best mogelijke resultaat te behalen. Naast haar werk besteedt zij graag tijd aan lezen en muziek. Ook houdt zij van reizen en gaat graag op wintersport.