Zaken doen in Nederland in 2022

Portretfoto van Jeroen Geers
Neem contact op met:
Jeroen Geers Belastingadviseur

Zaken doen in Nederland in 2022

Nederland heeft wereldwijd gezien een zeer open economie. Met haar stabiele politieke klimaat, uitstekende infrastructuur - waaronder goed onderhouden wegen en de grootste haven van Europa - is Nederland zeer interessant om zaken te doen en economische activiteiten te vestigen en te ontplooien. Dit wordt ondersteund door een betrouwbaar wettelijk systeem, fiscale wetgeving met diverse stimulerende regelingen, een groot belastingverdragen netwerk en hoog opgeleid deskundig personeel. 

De gids 'Doing business 2022' is opgesteld door ABAB en voorziet in algemene informatie over de meest gebruikte entiteiten en samenwerkingsverbanden voor het zakendoen in Nederland in alle marktsegmenten. Ook de belangrijkste fiscale stimulerende maatregelen en belastingwetgeving worden beschreven, voor zowel entiteiten als samenwerkingsverbanden, als ook de belastingheffing van natuurlijke personen en sociale zekerheid.

Download de gids | Tax and business guide 2022

Meer weten? 

In deze gids vindt u in een introductie in het zakendoen in Nederland en geeft u een overzicht van de Nederlandse (fiscale) structuur en wetgeving. Onze adviseurs kunnen u uiteraard verdere informatie verstrekken en diensten verlenen, bijvoorbeeld op het gebied van audit- en accountantswerkzaamheden, fiscaal advies, juridische aangelegenheden, corporate finance, aangiftewerkzaamheden en aanverwante diensten. 

Neem contact op met Jeroen Geers, belastingadviseur, via telefoonnummer 013-4647288 of stuur Jeroen een e-mail.

Wilt u meer weten over internationaal ondernemen? Neem contact met ons op!

E-mail Jeroen
Portretfoto van Jeroen Geers
Belastingadviseur
Bel
013-4647288
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan