Werken bij ABAB

Voel je thuis bij ABAB

Onze belofte aan jou

Zeg eens eerlijk, zit jij nog op je plek? Of is dit misschien een mooi moment in je leven om dingen te veranderen? Misschien had je dit niet verwacht van ons.. Maar wij geloven dat er méér is in het leven dan werk. Bij ABAB ben je van betekenis. Voor jouw opdrachtgevers, voor je collega’s. Maar ook thuis en voor familie en vrienden ben je belangrijk, toch? Daarom krijg je bij ons 33 vakantiedagen. Standaard. Niet genoeg? Koop er gerust een aantal bij. Of spaar voor een sabbatical. En boek die wereldreis…

Even tijd voor jezelf

Gewaardeerd worden, een uitdagende baan, leuke collega’s, volop doorgroeimogelijkheden en genoeg vrije tijd. Dat klinkt als een droombaan, toch? Wij maken dromen graag mogelijk. Zo heb je maar liefst 33 vakantiedagen en als dat nog niet genoeg is, kun je er nog vijf bijkopen. Dus kom maar door met die bucketlist. Liever langer weg? Wij houden je niet tegen. Spaar bijvoorbeeld voor een sabbatical en boek die wereldreis. Aan de andere kant: wellicht zijn 33 vakantiedagen voor jou wel veel te veel. Ook daar hebben we bij ABAB over nagedacht. Wissel ze gerust in voor extra salaris.

 

Teamwork en fijne collega’s

Bij ABAB kom je in een warm bad met fijne collega’s. Dat betekent een cultuur gericht op teamwork, relatief veel vrije tijd – om bijvoorbeeld die leuke hobby uit te voeren – én alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bij ABAB lekker met je vak bezig zijn, direct klanten adviseren en vooral samenwerken. Juist ook met collega’s van andere vakgebieden. Zo zijn we echt van betekenis voor de klant én blijf je jezelf ontwikkelen.

Gas erop

Als je bij ABAB begint, heb je direct contact met klanten. Heb je hulp nodig? Dan staan er genoeg collega’s klaar om met je te sparren. Even gas terugnemen? Tuurlijk. Een goede privé-werk balans heeft bij ons topprioriteit! Net als een goede beloning. Zo bieden we je een top salaris, een ruime winstregeling en een van de beste studieregelingen binnen onze sector.  

Wil je ook #vanbetekenis zijn?

In je werk wil je ertoe doen. Voor je klanten. Je omgeving. De samenleving. Samen werken aan een duurzamere wereld! Dat is wat wij en onze opdrachtgevers ook willen. En dat doen we samen. Met echt partnership. Wat denk je, pas je bij ons? Voel je je al een beetje thuis? En wil je werken voor enthousiaste ondernemers met uitdagende vraagstukken? In een informele werkomgeving, waar je niet op de eerste plaats werknemer bent, maar bovenal mens? Kom dan eens op de koffie of kies voor een digitale kennismaking. Gewoon zonder cv, zonder complexe vragen en op een tijd wanneer het jou uitkomt. Wij maken heel graag kennis met jou!

  Wij zijn benieuwd naar jou als collega! Dus kom kletsen, gewoon zonder cv en brief.

  'Voel je thuis'. Een loze belofte? Zeker niet. Werken bij ABAB betekent:

  • 33 vakantiedagen. Standaard. Niet genoeg? Koop er dan 5 bij.
  • Sparen voor een sabbatical? Geen probleem. Veel collega’s gingen je al voor.
  • Vakantiedagen over? Wissel ze in voor extra salaris.
  • Veel ruimte voor jouw ideale privé-werkcombinatie. Door onze hybride manier van werken én onze overwerkregelingen. Genoeg tijd dus, voor die hobby’s!
  • Een onboardingstraject voor nieuwe collega’s, dat voelt als een warm bad.
  • Superleuke collega’s met wie je prettig kan samenwerken en een cultuur gericht op teamwork.
  • Jezelf blijven ontwikkelen! Bijvoorbeeld via onze ABAB Academie of via onze studieregeling. 
  • Véél goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals top salarissen en een gegarandeerde winstdelingsregeling.
  • Je thuis voelen!

  Kennismaken? 

  Interesse? Of gewoon een keertje kletsen? Onze corporate recruiters staan je graag te woord. Bel of whatsapp Chalon via telefoonnummer 06- 532 20 281 of laat je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Hopelijk tot snel.