Werken bij ABAB

Voel je thuis bij ABAB

Zeg eens eerlijk, zit jij nog op je plek? Of is dit misschien een mooi moment in je leven om dingen te veranderen? Om op zoek te gaan naar een werkomgeving waar je je wel echt thuis voelt? En waar je toekomt aan je hobby’s.

Bij ABAB kun je écht jezelf zijn

Een goede werk-privé balans. Dat is belangrijk toch? Wij zien dat anders…  Bij ABAB gaan we voor de ideale privé-werkcombinatie. En die is voor iedereen anders. Of je nu golft, tennist, vist of graag reist, wij geven je de tijd én de ruimte voor jouw hobby of vrijetijdsbesteding. 

Een gezellige en informele werksfeer. Ook dat vind je bij ABAB. En je werkt natuurlijk alleen met echte professionals: tennisprofessionals, professionele sportvissers, echte kunstschilders en skaters van topniveau

 

Teamwork en fijne collega’s

Bij ABAB kom je in een warm bad met fijne collega’s. Dat betekent een cultuur gericht op teamwork, relatief veel vrije tijd – om bijvoorbeeld die leuke hobby uit te voeren – én alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bij ABAB lekker met je vak bezig zijn, direct klanten adviseren en vooral samenwerken. Juist ook met collega’s van andere vakgebieden. Zo zijn we echt van betekenis voor de klant én blijf je jezelf ontwikkelen.

 

Gas erop

Als je bij ABAB begint, heb je direct contact met klanten. Heb je hulp nodig? Dan staan er genoeg collega’s klaar om met je te sparren. Even gas terugnemen? Tuurlijk. Een goede privé-werk balans heeft bij ons topprioriteit! Net als een goede beloning. Zo bieden we je een top salaris én een ruime winstregeling. Daarnaast heb je maar liefst 33 vakantiedagen en als dat nog niet genoeg is, kun je er nog vijf bijkopen. Dus kom maar door met die bucketlist!

Wil je ook #vanbetekenis zijn?

In je werk wil je ertoe doen. Voor je klanten. Je omgeving. De samenleving. Samen werken aan een duurzamere wereld! Dat is wat wij en onze opdrachtgevers ook willen. En dat doen we samen. Met echt partnership. Wat denk je, pas je bij ons? Voel je je al een beetje thuis? En wil je werken voor enthousiaste ondernemers met uitdagende vraagstukken? In een informele werkomgeving, waar je niet op de eerste plaats werknemer bent, maar bovenal mens?  

Kom dan eens op de koffie of kies voor een digitale kennismaking. Gewoon zonder cv, zonder complexe vragen en op een tijd wanneer het jou uitkomt. Wij zijn heel benieuwd naar jou!

  Wij zijn benieuwd naar jou als collega! Dus kom kletsen, gewoon zonder cv en brief.

  'Voel je thuis'. Een loze belofte? Zeker niet. Werken bij ABAB betekent:

  • Veel ruimte voor jouw ideale privé-werkcombinatie. Door onze hybride manier van werken én onze overwerkregelingen. Genoeg tijd dus, voor die hobby’s!
  • Een onboardingstraject voor nieuwe collega’s, dat voelt als een warm bad.
  • Een persoonlijk budget om mentaal fit te blijven van €300,- netto. Denk bijvoorbeeld aan een mindfulness retraite. 
  • Super leuke collega’s met wie je prettig kan samenwerken en een cultuur gericht op teamwork. 
  • Jezelf blijven ontwikkelen! Bijvoorbeeld via onze ABAB Academie of via onze studieregeling. 
  • Véél goede secundaire arbeidsvoorwaarden: van top salarissen en een winstdelingsregeling tot een toelage voor de stijgende energiekosten.
  • Je thuis voelen!

  Meer weten?

  Interesse? Of gewoon een keertje kletsen? Onze corporate recruiters staan je graag te woord. Bel of whatsapp Chalon via telefoonnummer 06- 532 20 281 of vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Hopelijk tot snel.