Werken bij ABAB

Voel je thuis bij ABAB

Onze belofte aan jou

Zeg eens eerlijk, zit jij nog op je plek? Misschien is dit een mooi moment om dingen te veranderen. Gewaardeerd worden, een uitdagende baan, leuke collega’s, volop doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Dat klinkt als een droombaan, toch? Wij maken dromen graag mogelijk. Bijvoorbeeld met onze gegarandeerde winstuitkering óf 33 vakantiedagen.

Samen maken we het succes

Samen zorgen wij voor het succes. Dat zijn niet zomaar loze woorden. Bij ons deelt namelijk iedereen in de winst. Ieder jaar krijgen alle collega’s in april een deel van de winst (tot maar liefst 32%). En met die aantrekkelijke winstuitkering kun je bijvoorbeeld eindelijk die wereldreis bekostigen. Mooie bijkomstigheid: bij ABAB krijg je ook nog eens 33 vakantiedagen. Liever langer weg? Wij houden je niet tegen. Spaar bijvoorbeeld voor een sabbatical. Aan de andere kant: wellicht zijn 33 vakantiedagen voor jou wel veel te veel. Ook daar hebben we bij ABAB over nagedacht. Wissel ze gerust in voor extra salaris.

Warm bad met fijne collega’s

Bij ABAB kom je in een warm bad met fijne collega’s. Dat betekent een cultuur gericht op teamwork, relatief veel vrije tijd én alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bij ABAB lekker met je vak bezig zijn, direct klanten adviseren en vooral samenwerken. Juist ook met collega’s van andere vakgebieden. Zo zijn we echt van betekenis voor de klant én blijf je jezelf ontwikkelen.

Makkelijk kennismaken: Via Whatsapp, zonder CV

In je werk wil je ertoe doen. Voor je klanten. Je omgeving. De samenleving. Samen werken aan een duurzamere wereld! Dat is wat wij en onze opdrachtgevers ook willen. En dat doen we samen. Met echt partnership. Wat denk je, pas je bij ons? Voel je je al een beetje thuis? En wil je werken voor enthousiaste ondernemers met uitdagende vraagstukken? In een informele werkomgeving, waar je niet op de eerste plaats werknemer bent, maar bovenal mens? Stuur onze recruiter Chalon een Whatsapp-bericht of kies voor een digitale kennismaking. Zonder cv, zonder complexe vragen en op een tijd wanneer het jou uitkomt. 

'Voel je thuis'. Een loze belofte? Zeker niet. Werken bij ABAB betekent:

  • 33 vakantiedagen. Standaard. Niet genoeg? Koop er dan 5 bij.
  • Sparen voor een sabbatical? Geen probleem. Veel collega’s gingen je al voor.
  • Vakantiedagen over? Wissel ze in voor extra salaris.
  • Veel ruimte voor jouw ideale privé-werkcombinatie. Door onze hybride manier van werken én onze overwerkregelingen. Genoeg tijd dus, voor die hobby’s!
  • Een onboardingstraject voor nieuwe collega’s, dat voelt als een warm bad.
  • Superleuke collega’s met wie je prettig kan samenwerken en een cultuur gericht op teamwork.
  • Jezelf blijven ontwikkelen! Bijvoorbeeld via onze ABAB Academie of via onze studieregeling. 
  • Véél goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden: zoals goede salarissen en een gegarandeerde winstdelingsregeling.
  • Je thuis voelen!

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Kennismaken? 

Interesse? Of gewoon een keertje kletsen? Onze corporate recruiters staan je graag te woord. Bel of whatsapp Chalon via telefoonnummer 06- 532 20 281 of laat je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! Hopelijk tot snel.