Werken bij ABAB

Talenten Ontwikkel Programma

TOP

Beschik je over een stevige dosis ambitie en talent? Dan is ons Talent Ontwikkel Programma iets voor jou! Binnen TOP is er extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je wisselt ervaringen uit met collega’s die werkzaam zijn in andere disciplines bij andere vestigingen. Zo breid je meteen je netwerk uit!

Uitdagend programma

Als je deelneemt aan het TOP-programma denk je zelf ook mee over de inhoud ervan. Op die manier sluit de inhoud van sessies, trainingen en bijeenkomsten goed aan bij de leerbehoefte, wensen en verwachtingen. Voor de collega’s met minder dan vijf jaar werkervaring is er naast het TOP-programma ook het Junior TOP-programma.

Anders leren denken

Bij het TOP-programma gaat het niet zozeer om vakinhoudelijke kennis maar des te meer om de ontwikkeling van soft skills. Je gaat in op vragen als: hoe haal ik meer rendement uit mijn netwerk? Hoe herken ik de behoefte van klanten? En hoe kan ik anderen helpen met coaching? Het is een inspirerend traject waarbij je echt anders leert denken. 

Groep collega's

Tijdens de kick-off van het TOP-programma gingen onze talenten de ring in om te sparren, incasseren én op het juiste moment toe te slaan. Een mooie metafoor voor het werk bij ABAB!