Suzanne de Jong

Payroll professional consultant in Uden
''Als je je best doet en vooruit wilt, kun je bij ABAB heel veel bereiken.''

Het leukste vindt Suzanne dat ze bij veel verschillende klanten komt. “De ene dag ben ik bij een horecaondernemer, de volgende bij een uitzendbureau of bij een transportbedrijf met ruim honderd vrachtwagens. Maar hoewel de onderneming verschilt, bespreken we altijd hetzelfde: de beloning van het personeel. Een leuk onderwerp om over te praten.”

Beloningsadviseur

Als Suzanne vertelt wat ze doet, zijn mensen vaak verrast. Enthousiast zegt ze: “Er zijn maar weinig commerciële bedrijven die consultants in dienst hebben op het vlak van salarissen.” Oorspronkelijk deed ze een fiscale opleiding, nu is ze payroll professional consultant ofwel beloningsadviseur, een rol die haar op het lijf geschreven is. “Ik adviseer klanten over het salaris van hun personeel. Daarnaast doe ik een stukje acquisitie en relatiebeheer.”

Niet groot en stug

Voordat ze bij ABAB in dienst kwam, was Suzanne salarisadministrateur. “Ik was uitgeleerd, ik wilde verder vooruit.” Ze zette haar cv online en werd benaderd door een recruiter. “Toen die me vertelde over ABAB dacht ik dat het een grote, stugge organisatie was. Maar al tijdens het eerste gesprek kreeg ik in de gaten dat er veel mogelijk is binnen ABAB en dat ik meer zou kunnen doen en leren dan ik op dat moment deed.”

Veel bereiken

Aan nieuwe collega’s wil Suzanne het volgende meegeven: “Als je net binnenkomt, moet je even wennen aan alle protocollen en regels. Kijk daar doorheen en bepaal je eigen richting. Als je je best doet en vooruit wilt, kun je bij ABAB heel veel bereiken.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
HR consultant HR-advies en salarisadministratie Breda Professional
Payroll consultant / salarisadviseur HR-advies en salarisadministratie Breda Professional
Payroll consultant / salarisadviseur HR-advies en salarisadministratie Uden Professional
Payroll professional HR-advies en salarisadministratie Breda Professional