Rogier Kersten

Manager juristen in Nijmegen

Ooit werkte hij als kandidaat-notaris, nu is hij manager juristen. Ook is hij voorzitter van de werkgroep multidisciplinair samenwerken. “Want samenwerking kan altijd beter.”

Management development

Rogier kwam bij ABAB binnen met de ambitie om vanuit zijn rol als adviseur de stap naar management te zetten. Daarom volgde hij een traject voor management development. “Een stukje 'learning on the job', waarbij ik werd gecoacht door mijn manager, een van de directeuren, een adviseur van P&O en door een extern bureau”, vertelt Rogier.

Senior relatiemanager Rogier Kersten trapt een balletje met een collega

Multidisciplinair samenwerken

Enthousiast vertelt Rogier: “Ik ben voorzitter van de werkgroep multidisciplinaire samenwerking. Alle disciplines die ABAB telt, zijn in de werkgroep vertegenwoordigd. Samen kijken we naar discipline-overstijgende opdrachten, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsoverdracht. Daarbij redeneren we natuurlijk steeds vanuit het belang van de klant. We bespreken onder andere wie welke rol pakt en hoe we het proces kunnen finetunen. Want ik zeg altijd: alleen is sneller, maar samen kom je verder.”

Bekijk alle medewerkersverhalen