Mike Aldewereld

Relatiemanager tuinbouw in Breda
''Professioneel en informeel gaan hier hand in hand.''

Als relatiemanager tuinbouw is Mike Aldewereld de spin in het web voor ondernemer en onderneming. “Ik zorg ervoor dat een ondernemer zijn ambities en dromen kan verwezenlijken.”

Volledig digitaal

Mike startte in november 2017 bij ABAB. “Ik had niet verwacht zó met open armen te worden ontvangen. Men was erg dringend op zoek, dat wist ik. Vanaf de eerste dag had ik het gevoel dat ik een deel van het team was.” Mike is daarnaast enthousiast over de hoge mate van automatisering binnen ABAB. “Vooral het werken met een tablet vind ik ideaal! Ik ben dan ook volledig digitaal. Nu probeer ik mijn collega’s ook zover te krijgen, zodat ze niet hele dossiers hoeven mee te slepen.”

Het relatiemanagersconcept staat als een huis

Voor Mike bij ABAB begon, werkte hij zeventien jaar bij een grote Nederlandse bank. “Ik hoefde daar niet weg, maar ik had wel de ambitie om me breder te gaan inzetten.” Waarom Mike besloot over te stappen naar ABAB? “Het concept relatiemanagement is voor mij de reden geweest om hier te komen werken. Dit concept staat als een huis, anderen hebben dat niet.”

Professioneel en informeel

Het bevalt Mike prima. “Het is precies zoals ik verwacht had. Ik heb op het goede moment de juiste keuze gemaakt en ik ben heel warm ontvangen. Ik kan de dingen doen die ik leuk vind en die bij mij passen.” Naar buiten toe heeft ABAB misschien een wat formele uitstraling, intern is dat anders, aldus Mike. “Professioneel en informeel gaan hier hand in hand.”

Tijd en ruimte voor Agriterra

Samen met een aantal andere collega’s zet Mike zich in voor Agriterra, een instantie die hoogwaardig, praktisch advies biedt aan coöperaties en boerenorganisaties over de hele wereld. “In 2016 ben ik voor Agriterra naar Nepal geweest en in juli 2018 naar Tanzania. Ik was daar om een  boerenbank te helpen om hun managementinformatiesysteem op orde te brengen. ABAB geeft mij tijd en ruimte om dit te doen.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Relatiemanager Sales Breda Professional