Manja Oude Middendorp – Westendorp

Consultant innovatie in Eindhoven
“Er is veel ruimte voor eigen initiatief.”

Manja werkte bij een belastingadvieskantoor waar ze zich verdiepte in subsidieadvies. Dat vond ze zó leuk, dat ze zich op dat vlak verder wilde ontwikkelen. Sinds 2016 werkt ze bij Subsidiefocus.

Grote projectsubsidies

“Bij mijn vorige werkgever had ik vooral te maken met de WBSO en de innovatiebox. Bij Subsidiefocus kwamen daar allerlei grotere projectsubsidies bij. Onze klantenportefeuille gaat van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven, dat maakt adviesbehoefte steeds weer anders.”

Samenwerking met anderen

Subsidiefocus is onderdeel van de ABAB Groep, maar opereert landelijk als zelfstandig bureau. “Het is ideaal dat we met ABAB alles in huis hebben. Ik werk regelmatig samen met relatiemanagers, juristen, fiscalisten en de collega’s van accountancy. Dat fullservice-concept maakt mijn werk heel divers!”

Ruimte voor initiatief

Er is veel ruimte voor eigen initiatief, vertelt Manja. Zo heeft ze zich onder meer ingezet voor het Talenten Ontwikkel Programma dat bedoeld is voor ambitieuze collega’s binnen zowel Subsidiefocus als ABAB. “Als je ideeën hebt dan wordt daar echt naar geluisterd. We hebben met een aantal collega’s nagedacht over persoonlijke en professionele ontwikkeling. En inmiddels draait het TOP-programma op volle toeren!”

Innovatiefabriek

“Veel subsidies hebben betrekking op innovatie en ontwikkeling. Ik werk veel voor ICT-bedrijven en de HTSM-branche (Hightech Systemen en Materialen) en met ons kantoor op de Brainport Industries Campus in Eindhoven zitten we daar letterlijk dichtbij. Het is heel leuk om mee te draaien in de innovatiefabriek die hier op de campus ontstaat.”
 

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Consultant agribusiness Subsidieadvies Veldhoven Professional
Consultant hightech Subsidieadvies Eindhoven Professional