Maarten van Bijsterveldt

Relatiemanager in Tilburg
''Het is geweldig als je een ondernemer echt vooruit kunt helpen.''

Maarten houdt ervan om het gesprek aan te gaan met klanten, ook als dat een moeilijk gesprek is. Als relatiemanager bij ABAB is hij altijd op zoek naar de beste strategie. “Als je écht moeite doet om iemands drijfveren te begrijpen dan vind je altijd de juiste oplossing.”

Veranderende wereld

“Het is al bijna een cliché, maar we leven in een wereld die razendsnel verandert. De digitalisering en het effect daarvan op economische kansen – en bedreigingen – is ongekend. Ons aanpassingsvermogen wordt op de proef gesteld, dat van mijzelf, dat van ABAB én dat van de klant. Ik voel me daarbij als een vis in het water want ik hou van die snelle ontwikkelingen en veranderingen.”

Bereidheid tot samenwerken

Maarten vindt de kracht van ABAB liggen in de combinatie van expertises. “De werksfeer binnen ABAB is heel ontspannen en toegankelijk. Er is een vanzelfsprekende bereidheid om samen te werken. En met onze brede dienstverlening is dát nu juist onze kracht!”

Spin in het web

“Het is zonder meer innoverend om als relatiemanager te werken. Je bent echt de spin in het web van alle disciplines die we in huis hebben. Op die manier help je klanten bij complexe ondernemersvragen. Daarbij krijg je alle ruimte om deze functie in te vullen op een manier die bij je past. Dus tegen wie nog twijfelt zou ik alleen maar willen zeggen: solliciteren!”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Klantadviseur Accountmanagement Helmond Professional
Klantadviseur Accountmanagement Terneuzen Professional
Klantadviseur Accountmanagement Waalwijk Professional
Relatiemanager Accountmanagement Nijmegen Professional