Kristie Dekkers

Consultant Innovatie in Den Bosch
''Je bent als één van de eersten op de hoogte van de nieuwste innovaties.''

Het beviel Kristie zo goed dat ze na haar stage besloot om bij Subsidiefocus te blijven. Ze heeft een leuke dag als ze ’s morgens Scrum-overleg heeft met haar team, waarna ze telefonisch met een collega spart over een projectplan voor een subsidieaanvraag, om vervolgens ’s middags naar een klant te gaan. “Ik werk graag in een dynamische en diverse werkomgeving.”

Sparringpartner

“Als Consultant Innovatie ben je de sparringpartner van ondernemers als het gaat om innovatieve projecten. Je adviseert hen op het gebied van alternatieve financieringsmogelijkheden, zoals subsidies, risicovolle leningen of fiscale stimuleringsregelingen om zo hun innovatie een stap verder te brengen.”

Als eerste op de hoogte van innovaties

“Ik werk graag in een dynamische en diverse werkomgeving. Je leert veel verschillende typen bedrijven kennen en je bent als één van de eersten op de hoogte van de nieuwste innovaties. Subsidiefocus heeft een open werksfeer, we zijn een hecht team. Dat merkte ik meteen tijdens de eerste gesprekken en ontmoetingen. Daarnaast krijg ik de kans om te ontdekken waar mijn interesses liggen en hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Daarom ben ik na mijn stage bij Subsidiefocus gebleven.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Consultant Agribusiness Subsidieadvies Veldhoven Professional
Consultant Hightech Subsidieadvies Eindhoven Professional