Jan Repkes

Accountant in Den Bosch
''Het YPP gaf een geweldige boost aan mijn ontwikkeling.''

Jan behoorde tot de eerste lichting van het Young Professional Program (YPP). Binnen het opleidingsprogramma heeft hij zijn tekeningsbevoegdheid behaald.

Het Young Professional Program (YPP)

“Het YPP heeft mij ontzettend geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het programma zit vol met inhoudelijke cursussen, maar is zeker ook gericht op de soft skills die je als accountant nodig hebt. Het grootste voordeel van het programma? Dat is de geweldige boost aan mijn ontwikkeling. Via het programma kom je in contact met collega’s die op hetzelfde punt in hun carrière én ontwikkeling  staan. Je deelt veel samen en dat maakt de gezellige etentjes en borrels die ook bij de bijeenkomsten horen extra leuk!”

“Inmiddels werk ik al geruime tijd met veel plezier bij ABAB. Ben je toe aan een volgende stap? Dan zou ik zeggen: kies voor ABAB, want het is misschien wel de beste opleidingsplek van Nederland.  Bovendien is de sfeer binnen ABAB écht gericht op samenwerken. Collega’s staan voor elkaar klaar en dat is gewoon ontzettend fijn werken.”

Video bekijken

Young Professional Program

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Accountant Accountancy
Accountant Accountancy Roosendaal Professional
Accountant Accountancy Goes Professional
Accountant Accountancy