Inge Goris

Assistent-accountant RA in Tilburg
“De dynamiek en afwisseling zijn erg leuk.”

In 2020 kwam Inge Goris bij ABAB op de afdeling Audit & Assurance terecht. Ze solliciteerde bij ABAB nadat ze op de inhouse dag het bedrijf, de mensen en de cultuur leerde kennen. “Ik viel op de informele sfeer. Toen ik mijn toekomstige collega’s sprak, was ik er van overtuigd dat ik me thuis zou voelen.”

Samenwerking

“Ik vind de samenwerking met mijn collega’s heel positief. Als we aan een klant werken, dan doen we dat echt samen. Niet alleen bij de klant maar ook daarna op kantoor. Je kunt elkaar vragen stellen wanneer je ergens niet uitkomt. En als we een keer moeten overwerken, dan doen we dat vaak samen in de avonduren. Zo hoeft niemand alleen over te werken.”

Sfeer

“Binnen het team wordt het ook echt als belangrijk gezien dat we leuke dingen ondernemen. Iedereen houdt van uitjes en vindt het leuk om samen dingen te doen. Dat zorgt er mede voor dat de sfeer onder werktijd goed is. Je leert elkaar op een andere manier kennen en dat maakt het samenwerken nog leuker.”

Leren

“Voor mij is het erg belangrijk om te blijven leren. Dat doe ik nu volop doordat ik deeltijd studeer én tegelijkertijd op de werkvloer actief ben. Bovendien kreeg ik vanaf het begin een mentor aangewezen. Daarmee bespreek ik verschillende dingen. Bijvoorbeeld hoe het gaat met mijn studie en waar ik tegen aanloop.”

Afwisseling en jezelf zijn

“De dynamiek en afwisseling zijn erg leuk. Elke klant is weer anders en je krijgt echt een beeld van wat er precies gebeurt binnen een bedrijf. Naast het contact met klanten, vind ik het prettig dat je hier ook echt jezelf kan zijn. Je kunt zijn wie je wilt en de dingen die je belangrijk vindt komen echt naar voren. Alles is mogelijk, als je zelf je vinger opsteekt.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Accountant RA Audit & Assurance Professional
Accountant RA Audit & Assurance Veldhoven Professional
Accountant RA Audit & Assurance Roosendaal Professional
Accountant RA Audit & Assurance Tilburg Professional