Ellen van Boxtel

Accountant RA in Tilburg
''De persoonlijke aandacht maakt ABAB voor mij onderscheidend.''

Ellen van Boxtel is al zes jaar op haar plek bij de afdeling Audit & Assurance. Ze is actief als tekenend accountant, maar begon haar carrière bij ABAB als controleleider.

Eerste kennismaking

In 2014 maakte Ellen de overstap van een ‘big four’ kantoor naar ABAB. Bij ABAB voorzag ze een functie waar persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en collegialiteit voorop zouden staan. “Ik had een heel goed gevoel bij het eerste sollicitatiegesprek. Ik kreeg de indruk dat ABAB een professionele organisatie was, maar dat mensen onderling ook informeel met elkaar omgingen. Alles voelde een stuk persoonlijker dan ik gewend was.”

Ontwikkeling

Al snel na het eerste gesprek ging Ellen aan de slag als controleleider. Een functie die haar goed lag én ruimte bood voor ontwikkeling. “Ik kreeg alle tijd en ruimte om mezelf te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als persoonlijk. Wat ik vooral fijn vond, is dat ik vanaf het begin aanwezig mocht zijn bij vaktechnische overleggen. Daar leerde ik veel van. Bovendien hebben we ieder jaar verschillende interne cursussen en Auditdagen. Tijdens deze dagen besteden we onder meer aandacht aan soft skills en wordt iedereen op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.”

Werkplezier

De sfeer in het team van Audit & Assurance is erg goed. En dat draagt bij aan het werkplezier. “Wij zijn een heel jong team. Daarnaast zijn we heel hecht. We hebben meerdere uitjes en dat draagt vervolgens weer bij aan de sfeer op kantoor.”

Afwisseling en uitdaging

“ABAB is een middelgroot kantoor met een divers klantenpakket. Dat zorgt voor afwisseling en uitdaging in mijn werk. Binnen het team Audit en Assurance liggen bovendien voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden. Bij ABAB heb je de vrijheid om met ideeën te komen en dingen aan te dragen. Als team denken we bijvoorbeeld allemaal mee over hoe we bepaalde zaken aan gaan pakken of hoe we met ontwikkelingen in ons vakgebied moeten omgaan. Natuurlijk moet je bewijzen dat je dat kan, maar je krijgt er wel kansen voor.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Accountant RA Audit & Assurance Professional
Accountant RA Audit & Assurance Professional
Accountant RA Audit & Assurance Veldhoven Professional
Assistent-accountant RA Audit & Assurance Starter