Natascha Weijters

Teamleider senior payroll professional in Breda
“Ik word enthousiast als ik de verwachtingen van de klant kan overtreffen.”

Natascha begon eind 2019 bij ABAB Breda als senior payroll professional. Al tijdens de sollicitatiegesprekken werd ze enthousiast. “Open en informele gesprekken, waarbij we ook veel hebben gelachen.” Ze is inmiddels werkzaam als teamleider, de overstap werd goed begeleid. “Langzaamaan kreeg ik naast mijn huidige functie steeds meer teamleiderstaken erbij. “

Doorgroeimogelijkheden

“Binnen ABAB is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, iedereen krijgt de mogelijkheid om te groeien.  Bij Salaris en Personeelsdiensten betrekken we het hele team bij veranderingen en ontwikkelingen. Zo zijn we op dit moment bezig om onze kennis, zowel individueel als op teamniveau te verbreden. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om opleidingen óf cursussen te volgen.”

Mijn werkdag

“Een gemiddelde werkdag begint voor mij met een praatje met collega’s. Daarna loop ik mijn werkzaamheden voor die dag door en maak ik een prioritering. Tussendoor sta ik klanten telefonisch te woord, over bijvoorbeeld verbetervoorstellen en advieswerk. Tussen de middag ga ik vaak met collega’s wandelen. De middag gebruik ik bijvoorbeeld voor een gesprek met een van mijn teamleden én voor een overleg met klanten. Als ik alles klaar heb aan het einde van de dag ga ik voldaan weer naar huis.”

Adviseren, meedenken én autonomie 

“Wat mij het meest bevalt aan deze functie is dat ik mijn eigen klanten beheer en een vertrouwensband met ze opbouw. Ik heb veel vrijheid in mijn functie en krijg de ruimte voor eigen ideeën. Ik probeer alle gevolgen en oorzaken zo goed mogelijk te overzien; zo kunnen we als team het beste resultaat bereiken. Ik kan mijn eigen tijd indelen en mijn eigen dagelijkse planning maken, ondanks dat we in teamverband werken en gezamenlijk het teamdoel nastreven. Extra enthousiast word ik als ik de verwachtingen van een klant kan overtreffen. Bijvoorbeeld door met de klant mee te denken en gevraagd en ongevraagd waardevol advies te geven. ”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Manager Salaris- en Personeelsdiensten HR-advies en salarisadministratie Uden Professional
Meewerkstagiair payroll HR-advies en salarisadministratie Uden Student
Meewerkstagiair payroll HR-advies en salarisadministratie Breda Student
Payroll consultant / salarisadviseur HR-advies en salarisadministratie Uden Professional