Bob Appels

Belastingadviseur in Tilburg
''ABAB biedt uitgebreide studiemogelijkheden en voldoende kansen om door te groeien. Ik weet waar ik sta, waar mijn kansen liggen en hoe ik daar kom.''

Belastingadviseur Bob Appels kwam tijdens zijn studie bij ABAB terecht. De combinatie van uitdagend werk, leuke collega’s en doorgroeimogelijkheden maakt ABAB voor hem de juiste werkgever. “ABAB biedt uitgebreide studiemogelijkheden en voldoende kansen om door te groeien. Ik weet waar ik sta, waar mijn kansen liggen en hoe ik daar kom.”

Kijkje in de keuken

Op de bedrijvendag in het Willem II stadion sprak Bob voor het eerst met ABAB. Daar leerde hij de organisatie kennen. Al snel vond hij zijn draai en ging hij aan de slag als junior belastingadviseur. Inmiddels is Bob fulltime belastingadviseur en dat bevalt hem nog altijd goed: “In mijn werk op de algemene belastingadviespraktijk van ABAB heb ik met allerlei fiscale vraagstukken te maken. Ik word betrokken bij projecten en ik ondersteun mijn senior collega’s bij adviestrajecten. Ik word uitgedaagd om vragen te stellen. Zo leer ik meer over mijzelf én mijn vak. Geen dag is hetzelfde.”

Met klanten om tafel

“Een mooie adviesklus voorbereiden is waar ik energie van krijg. Denk aan het bekijken van de fiscale gevolgen van het herstructureren van ondernemingen, zoals fusies en splitsingen, en deze vervolgens afstemmen met de Belastingdienst. Ook het aan tafel zitten met klanten én zien dat je ze echt kunt helpen, is iets waar ik blij van word.

TOP-programma

“Ik heb vorig jaar deelgenomen aan de eerste lichting van het TOP-programma. De meerwaarde hiervan was dat ABAB naast de vaktechnische opleidingen, ook inzet op persoonlijke ontwikkeling. Bovendien leerde ik snel collega’s kennen van andere kantoren en disciplines.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Belastingadviseur Belastingadvies Venlo Starter
Belastingadviseur Belastingadvies Helmond Starter
Belastingadviseur Belastingadvies Terneuzen Starter
Belastingadviseur Belastingadvies Den Bosch Starter