Bernard Oenema

Manager klantadviseurs in Uden
"Je hebt veel ruimte om richting te geven aan je eigen ontwikkeling."

Toen hij als zelfstandig ondernemer een trainingsbureau had, gaf Bernard een aantal salestrainingen binnen ABAB. Die samenwerking beviel zo goed, dat hij gevraagd werd om aan de slag te gaan als manager van de klantadviseurs binnen de agrarische sector.

Benieuwd welke mogelijkheden ABAB voor jou heeft?

Ondernemerszin

“Als zelfstandig ondernemer heb ik bij verschillende organisaties ervaring opgedaan als interim manager. Maar het aantrekkelijke aan het aanbod van ABAB was voor mij om me juist voor langere tijd op één klus te richten. Nu heb ik de kans om echt te werken aan onze marktpositie. En gelukkig heb ik nog steeds alle vrijheid om mijn ondernemerszin kwijt te kunnen.”

Persoonlijke ontwikkeling

“Ook binnen ons team van klantadviseurs is er veel vrijheid. Je deelt zelf je dag in en je hebt veel ruimte om richting te geven aan je eigen ontwikkeling. In de performance cyclus besteed ik daar natuurlijk aandacht aan en daarnaast zijn er volop mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.”

Doorgroeien én instromen

“Ik ben er trots op dat we bij ABAB veel investeren in jonge mensen. We hebben een mooi traject waarbij je bijvoorbeeld kunt doorgroeien van assistent-accountant naar klantadviseur. Maar net zo goed heb ik mensen van boven de vijftig in mijn team. Leeftijd is geen factor. Dat maakt ons team juist heel divers!”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Klantadviseur Accountmanagement Den Bosch Professional
Relatiemanager Accountmanagement Nijmegen Professional
Relatiemanager Accountmanagement Tilburg Professional
Relatiemanager Accountmanagement Weert Professional