Anna Meyer

Payroll professional in Breda
‘Het HR & Payroll Program is goud waard voor mijn carrière’

Niet iedereen komt via een vacature bij ABAB terecht. Zo maakte Anna door haar buurman kennis bij ABAB en greep de kans om deel te nemen aan het HR & Payroll Program: “Een ervaring die goud waard is geweest.”

Anna was op zoek naar meer uitdaging in haar werk. Toch zag ze zichzelf niet meteen bij een accountantskantoor werken. “Ik dacht aan mensen in nette pakken en stropdassen. Maar tijdens het eerste gesprek met ABAB voelde ik mij meteen op mijn gemak.” Wat weken later startte Anna met het opleidingsprogramma waar ze ook haar Praktijkdiploma Loonadministratie kon behalen.

Warm welkom

“Ik kon niet wachten om te beginnen”, vertelt Anna. “De eerste dag begon al meteen leuk; Bart en Frido (manager en directeur van Salaris- en Personeelsdiensten) kwamen langs met een bloemetje.” Dat was volgens Anna een warm welkom. “Er was echt aandacht voor de nieuwe medewerkers.”

Leuke collega’s

Naast dat Anna een buddy had die haar begeleidde tijdens het HR & Payroll Program, had ze ook collega’s waar ze terecht kon. “We hadden een erg leuke groep. Het waren intensieve weken, maar we konden er voor elkaar zijn. Niet alleen op locatie in Eindhoven, maar ook thuis achter de laptop in een Teams chat.”

Goud waard

Na het behalen van haar diploma kon Anna haar opgedane kennis meteen in de praktijk toepassen. "Heel veel dingen komen steeds terug, zoals de werkkostenregeling die vorig jaar erg populair was onder klanten. Het programma was echt goud waard voor mijn carrière.”

Meteen aan de slag

Sinds oktober 2022 werkt Anna als payroll professional. “Dat was aan het begin best spannend, want ik kreeg meteen een klantenpakket. Maar ik werd goed begeleid door andere collega’s.” Inmiddels voelt Anna zich thuis bij ABAB. “Ik voel me gewaardeerd op de werkvloer, dat maakt ABAB een betrokken werkgever. Je mag echt je verhaal doen bij je manager of in het team, dat vind ik fijn.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
HR consultant HR-advies en salarisadministratie Breda Professional
Payroll consultant / salarisadviseur HR-advies en salarisadministratie Uden Professional
Payroll professional HR-advies en salarisadministratie Den Bosch Professional
Payroll professional vaktechniek SPD HR-advies en salarisadministratie Uden Professional