Aniek Kuijs

Payroll professional in Uden
''Met een aantal collega’s heb ik een echte vriendschap opgebouwd.''

Toen ze klaar was met haar studie, tipte iemand uit Anieks kennissenkring haar over ABAB. Ze solliciteerde en niet veel later begon ze aan haar eerste baan. “Met een aantal collega’s heb ik inmiddels een echte vriendschap opgebouwd. Dat had ik vooraf niet verwacht.”

Rol steeds uitgebreider

“De rol van loonadministrateur wordt steeds uitgebreider”, vertelt Aniek. “De klanten voor wie ik werk, zijn vaak bedrijven met minimaal tien medewerkers. Bij ziekte verzorg ik bijvoorbeeld niet alleen de ziekmelding, maar probeer ik ook te achterhalen of er misschien meer speelt.

Ontzorgen

“Het leukste vind ik het adviseren van werkgevers. Als ik een vraag krijg, probeer ik altijd te achterhalen of er misschien nog een andere vraag achter zit. Als ik een ondernemer echt kan ontzorgen, schept dat een band. Zo’n ondernemer vertrouwt dan volledig op mij.”

Samenwerking

Als Aniek zelf het antwoord op een vraag van een klant niet weet, roept ze de hulp van een collega in. “Ik schakel dan bijvoorbeeld een jurist, HR-adviseur of pensioenadviseur in. Zij geven advies, ik verzorg vervolgens het technische gedeelte van de oplossing.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
HR-consultant HR-advies en salarisadministratie Breda Professional
Payroll professional / salarisadministrateur HR-advies en salarisadministratie
Payroll professional / salarisadministrateur HR-advies en salarisadministratie
Salarisadministrateur HR-advies en salarisadministratie Uden Professional