Bekijk het gratis webinar 'Het belang van het familiestatuut voor een generatielang duurzaam familiebedrijf'

Mike Aldewereld
Neem contact op met:
Mike Aldewereld Relatiemanager tuinbouw

Wat is het belang van het familiestatuut voor een generatielang duurzaam familiebedrijf? 

Wilt u weten welke subsidies er zijn om te innoveren en verduurzamen? En wat het belang is van een familiestatuut voor een generatielang duurzaam familiebedrijf?

Bekijk het webinar | 'Het belang van het familiestatuut voor een generatielang duurzaam familiebedrijf'

In de hedendaagse tuinbouw wordt veel gevraagd op het gebied van duurzaamheid en ondernemerschap. Om te weten hoe toekomstbestendig uw bedrijf is, is het noodzakelijk om af en toe stil te staan bij uw bedrijfsstrategie. Hoe duurzaam is deze? Zijn er mogelijkheden om te innoveren en te verduurzamen en kunnen subsidies daarbij helpen? Zo bereidt u uw bedrijf voor op de volgende generatie.

Belangrijk ook om uw visie omtrent het familiebedrijf in de toekomst goed af stemmen met de volgende generatie en afspraken duidelijk vast te leggen. Wilt u leren van de ervaringen van onze specialisten die bij tuinbouwondernemers een familiestatuut opstelde?

Meer weten?

Wilt u meer weten over het familiestatuut of het aanvragen van subsidie? Bekijk het gratis webinar of neem voor meer informatie contact op met Mike Aldewereld, relatiemanager tuinbouw, via telefoonnummer 073-5438070 of stuur hem een e-mail.

Wilt u meer weten over het familiestatuut? Neem contact met ons op!

E-mail Mike
Mike Aldewereld
Relatiemanager tuinbouw
Bel
06-51084024
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan