Webinar 'Eindejaarstips voor de dga'

25 november 2019
11.30 uur, online

Voor u als directeur-grootaandeelhouder (dga) verandert er na dit jaar weer het een en ander op fiscaal gebied. Denk aan de aanpassing van box 3 per 2022, veranderende regelgeving rond schulden aan uw bv, het tarief waartegen u aftrekposten kunt aftrekken en het verhogen van de inkomstenbelasting op dividenden van en verkoopwinsten behaald op uw eigen bv.

Wees voorbereid

Senior belastingadviseur Rolf Brouwer neemt u tijdens het webinar Eindejaarstips voor de dga mee in de voor u relevante wijzigingen in het Belastingplan 2020 en geeft tips zodat u voorbereid aan het nieuwe jaar kunt beginnen.

Het webinar is live te volgen op maandag 25 november 2019 van 11.30 uur tot 12.00 uur door u aan te melden via onderstaande button.

Webinar kijken waar u wilt

Wij bieden u deze presentatie aan in de vorm van een webinar. U kunt het op kantoor, thuis of ergens anders via uw computer of tablet bekijken. Ook kunt u via de chat vragen stellen.

Achteraf (terug)kijken

Kunt u 25 november niet, maar heeft u wel interesse in het webinar? Meld u dan toch aan. Met uw inloggegevens kunt u het webinar namelijk ook achteraf bekijken.
 

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan