Subsidie Non-profit

De non-profitsector is continu in ontwikkeling. De budgetten staan onder druk en de eisen worden steeds hoger. Instellingen richten zich dan ook vaak op het verder professionaliseren van de bedrijfsvoering, efficiencyvergroting en het benutten van kansen. Subsidiefocus biedt ondersteuning aan diverse instellingen in de non-profitsector, zoals gezondheids- en zorginstellingen, scholen en woningbouw. Subsidiekansen liggen vaak binnen het uitvoeren van projecten met sociale en duurzame thema’s. Ook zijn er altijd mogelijkheden op het gebied van personeelsbeleid en milieu- of energiebewuste investeringen. Onze consultants wijzen u proactief op kansen en ontzorgen u volledig door het gehele subsidietraject vorm te geven en te begeleiden.

De consultants van Subsidiefocus beschikken over uitgebreide kennis van stimuleringsinstrumenten en weten wat er in uw sector speelt. Hierdoor kunnen wij subsidiekansen vroegtijdig signaleren en optimaal benutten.

Praktijkleren

Biedt u als werkgever een praktijkleerplaats aan? Dan is de subsidieregeling praktijkleren mogelijk interessant voor u. De subsidie is bedoeld als tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van een leerling, deelnemer, student of promovendus.

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Het woord ‘duurzaam’ is steeds meer een kernbegrip in onze maatschappij en duurzaamheid wordt volop gestimuleerd. De overheid zet de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) in om zowel particulieren als ondernemers te stimuleren om te investeren in duurzaamheid. De aanschaf van een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel kan u een mooie tegemoetkoming opleveren.

Wilt u meer weten over deze of andere subsidiemogelijkheden? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Mariska
Portretfoto van Mariska Teurlings
Consultant subsidies
Bel
073-6465336
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan