Agrarisch recht

De sector is sterk in ontwikkeling. Hierdoor hebben agrarische ondernemingen te maken met heel specifieke en steeds complexere wet- en regelgeving. Onze juristen ondersteunen en adviseren u hier graag bij. 

Onze juristen agrarisch recht kennen de agrarische sector als geen ander en hebben brede specialistische branchekennis. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en kennen de wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij proactief inspelen op ontwikkelingen en de juridische risico’s en kansen voor u inzichtelijk maken. Door de samenwerking met andere specialismen binnen ABAB bekijken wij kwesties niet alleen vanuit juridisch, maar ook vanuit bedrijfseconomisch en fiscaal oogpunt. Zo zijn wij uw adviseur en sparringpartner voor de agrarische sector.

Wij kunnen u op veel gebieden adviseren en waar nodig voor u procederen. Maar meestal kunnen in goed overleg een gang naar de rechter voorkomen. Onze juristen agrarisch recht ondersteunen en adviseren u onder andere op het gebied van:

  • Pacht
  • Zakelijk recht, waaronder recht van opstal en erfpacht
  • Gemeenschappelijk landbouwbeleid, waaronder betalingsrechten
  • Mestwetgeving
  • Herbestemming
  • Registratie bij Kamer van Koophandel en RVO.nl

Wilt u meer informatie over onze juridische dienstverlening op het gebied van agrarisch recht? Neem contact op met Anita van Bavel via telefoonnummer 013-4647177 of vul het contactformulier in.

Wilt u juridisch advies? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Anita
Meld u aan voor het evenement

Forward Farming 2019

Forward Farming 2019
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan