Fiscale ondersteuning werkgevers en expats

Onderneemt u internationaal? Dan is het gewenst of zelfs noodzakelijk zijn om personeel over de grens te detacheren. Uitgezonden of ingekomen werknemers krijgen doorgaans te maken met de fiscale regelgeving van (minimaal) twee verschillende landen.

Portretfoto van Clea Cremers
Clea Cremers Senior belastingadviseur

Ieder land kent zijn eigen (vaak complexe) fiscale en juridische regelgeving. Daarnaast bestaan tussen veel landen afspraken en verdragen om dubbele belastingheffing te voorkomen. Dit maakt dat in- en uitzendingen veel tijd, inspanning en kennis van de nationale en internationale juridische en fiscale regelgeving vergen. ABAB International heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en hun expats.

U kunt hierbij denken aan:

  • het verzorgen van uw Nederlandse aangiften inkomstenbelasting;
  • advies op het gebied van juridische en fiscale vraagstukken;
  • advies op het gebied van sociale verzekeringen;
  • advies en ondersteuning bij salary splits en overige bijzondere regimes (zoals de 30%-regeling).

Ook kunnen wij begeleiden bij de registratie van uw onderneming in Nederland, inclusief het aanvragen van fiscale nummers en het opzetten en assisteren van de Nederlandse loonadministratie.

PrimeGlobal: de kracht van lokaal contact

Steeds meer ondernemingen opereren internationaal. Om hierin succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk de internationale fiscale regelgeving, maar ook de lokale fiscale regels van de diverse landen, te kennen en correct toe te passen. Daarom is ABAB International als onafhankelijk lid aangesloten bij het PrimeGlobal-netwerk. PrimeGlobal is een internationaal samenwerkingsverband tussen ruim 300 accountants- en adviesorganisaties over de hele wereld. Dit stelt ons in staat u adequaat advies en ondersteuning te bieden bij werkzaamheden over de grens en daarbij de lokale wet- en regelgeving in acht te nemen. Tevens kunnen wij u in contact brengen met lokale adviseurs, zodat u ook in het buitenland aan uw fiscale verplichtingen (zoals aangiften inkomstenbelasting) kunt voldoen.

Bent u werkgever en wilt u meer weten over fiscale ondersteuning? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Clea
Portretfoto van Clea Cremers
Senior belastingadviseur
Bel
077-3217715
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan