Salesmanagement-begeleiding

Wilt u uw bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk dat uw salesteam op de juiste wijze is ingericht en werkt. Onze bedrijfsadviseurs begeleiden uw verkopers en optimaliseren uw salesprocessen, zodat uw salesteam in staat is uw groeidoelstellingen te behalen. 

Portretfoto van Bernard Oenema
Bernard Oenema Senior adviseur Business Development

Advies voor het inrichten van uw salesteam

Onze bedrijfsadviseurs richten zich op drie elementen: personeel, processen en sales. Wilt u weten hoe u uw personeel, processen en sales naadloos op elkaar aan kunt laten sluiten? We adviseren u bij de juiste inrichting van uw salesteam op het gebied van medewerkers. Daarbij coacht onze sales coach het team en kunnen wij een gestandaardiseerd salesproces opstellen en bijhouden, met duidelijke stappen en doelstellingen die uw verkopers kunnen volgen. Ook brengen wij uw verkoopkansen in kaart en begeleiden wij het team van prospect tot klant.

Onze bedrijfsadviseurs zijn uw klankbord 

Soms heeft u de behoefte om uw plannen en zorgen met iemand te delen. De adviseurs van ABAB Business Development en bedrijfsadvies zijn uw klankbord en helpen u met praktische en concrete adviezen. Door regelmatige gesprekken met een betrokken adviseur, neemt u beslissingen sneller en gefundeerd. Fundamentele commerciële onderwerpen van uw bedrijf nemen wij onder de loep. Naast uw klankbord zijn we ook uw sales coach. Als sales coach zoeken we antwoorden op vragen die u heeft, die te maken hebben met uw persoonlijke ambities en dilemma’s. Zo bereikt u sneller en beter uw commerciële doelen.

Salesmanagement-begeleiding: onze werkwijze

Samen met u bouwen wij aan een gezamenlijke oplossing. We doen dit op verschillende manieren, waarbij wij onder andere gebruikmaken van data-analyse, medewerker- en klantinterviews en online onderzoeken. In de aanpak en in alle gesprekken zijn wij op zoek naar wat er momenteel al goed loopt en waar we naartoe willen, om zo een solide en gezamenlijke basis te hebben als startpunt van verandering. Doordat onze bedrijfsadviseurs denken in kansen en mogelijkheden, kunnen wij knelpunten efficiënt en motiverend oplossen.  

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over ABAB Business Development en salesmanagement-begeleiding? Wij maken graag tijd voor een inspiratiegesprek. Neem contact op met Bernard Oenema voor een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 0413-336595 of stuur Bernard een e-mail.

Wilt u meer weten over salesmanagement-begeleiding? Neem contact met ons op!

E-mail Bernard
Portretfoto van Bernard Oenema
Senior adviseur Business Development
Bel
0413-336595
Icoon whitepaper download

Handvatten implementatie salesstrategie

Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan