Marktbewerking

Samen met u zoeken wij naar nieuwe klanten. Nieuwe klanten zijn belangrijk voor het bestaan, de omzet en de groei van uw bedrijf. Elke dag bent u met uw marketeers en uw salesteam bezig de verkoopdoelstellingen te realiseren. Maar kan het ook anders, slimmer of beter?

Portretfoto van Bernard Oenema
Bernard Oenema Senior adviseur Business Development

Optimaliseren van uw marktbewerking

Onze bedrijfsadviseurs zijn specialisten in het optimaliseren van de marktbewerking. Wij helpen u aanwijsbaar aan meer omzet en succes. Met een nuchtere en praktische aanpak. Wij kijken samen met u naar het volledige marktbewerkingsproces en formuleren dit in een marktbewerkingsplan. Ook kunnen wij de uitvoering van het marktbewerkingsplan uit handen nemen.

De volgende onderdelen van marktbewerking komen aan bod:

  • Op welke doelmarkt kunt u zich richten?
  • Met welke middelen en via welke kanalen kunt u de markt bewerken?
  • Met welk doel gaat u de markt bewerken?
  • Welke buyer persona’s binnen de doelmarkt worden bewerkt?
  • Op welke termijn worden welke acties uitgezet?

Marktbewerkingsplan: onze werkwijze

Samen met u bouwen wij aan een gezamenlijke oplossing. We doen dit op verschillende manieren, waarbij wij onder andere gebruikmaken van data-analyse, medewerker- en klantinterviews en online onderzoeken. In de aanpak en in alle gesprekken zijn wij op zoek naar wat er momenteel al goed loopt en waar we naartoe willen, om zo een solide en gezamenlijke basis te hebben als startpunt van verandering. Doordat onze bedrijfsadviseurs denken in kansen en mogelijkheden, kunnen wij knelpunten efficiënt en motiverend oplossen.  

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ABAB Business Development en bedrijfsadvies en wilt u ook aan de slag met het optimaliseren van uw marktbewerking en marktbewerkingsstrategie? Wij maken graag tijd voor een inspiratiegesprek. Neem contact op met Bernard Oenema voor een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 0413-336595 of stuur Bernard een e-mail.

Wilt u meer weten over marktbewerking? Neem contact met ons op!

E-mail Bernard
Portretfoto van Bernard Oenema
Senior adviseur Business Development
Bel
0413-336595
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan