Ondernemer en adviseurs in gesprek over Business Development
Services

Business Development

Creëren van nieuwe zakelijke kansen door bedrijfsadvies

U bent druk met uw bedrijf. Tegelijkertijd verandert de wereld om u heen. Maar hoe bepaalt u nu de keuzes voor morgen en overmorgen? Waar bevinden zich nieuwe zakelijke kansen en mogelijkheden voor uw organisatie? Onze ervaren bedrijfsadviseurs helpen u bij het succesvol in de markt zetten van producten en diensten. Samen met u zorgen wij dat plannen worden omgezet in concrete resultaten. Met praktisch en concreet bedrijfsadvies om uw doelen te bereiken.

De bedrijfsadviseurs van ABAB

Onze bedrijfsadviseurs houden zich bezig met het kritisch observeren en analyseren van alle klant gerelateerde activiteiten om zo verbeteringen aan te brengen in het commerciële proces, nieuwe proposities uit te werken en nieuwe doelgroepen aan te spreken. Wij ondersteunen en adviseren u bij het ontdekken van nieuwe kansen, creëren van behoeften en ontwerpen van samenwerkingsstrategieën voor uw bedrijf om continue groei te bereiken. Elke fase vraagt om een andere aanpak. Samen met u maken wij het verschil, zodat u een grotere impact kunt maken, uw doelen kunt bereiken en grenzen kunt verleggen.

Wat levert u dit op?

 • Zicht op nieuwe zakelijke kansen
 • Ontwikkeling van nieuwe markten en groter marktaandeel in bestaande markten
 • Realiseren van omzetgroei
 • Hoger rendement
 • Enthousiaste klanten

Business Development: onze dienstverlening

Wij geven bedrijfsadvies en ondersteuning bij de volgende dienstverlening: 

Strategisch groeiadvies

Behoefte aan strategisch advies voor uw onderneming? Onze bedrijfsadviseurs gaan de uitdaging aan om samen met u commerciële doelen te realiseren. Ideeën omzetten in concrete acties. Strategieën bedenken en structuur creëren voor zowel de korte als lange termijn doelen. Afhankelijk van de resultaten die u wilt behalen, zorgen we voor praktisch advies. Samen met u en uw team ontwikkelen we een strategie voor de komende jaren en een concreet plan van aanpak om uw doelen te bereiken. We kunnen door onze ervaring u snel en doelgericht ondersteunen bij uw strategie en onze adviseurs kunnen deze voor u implementeren.

Salesmanagement-begeleiding

Het is steeds vaker van belang dat u een coachende rol op u neemt en uw personeel motiveert, begeleidt en inspireert tot zelfontwikkeling en een commerciële houding. Deze soft skills zijn vandaag de dag zeer relevant. Een goede manager bezit de drie B's: Betrokken, Betrouwbaar en Behulpzaam. Onze ervaren bedrijfsadviseurs helpen u daarbij door salesmanagement-begeleiding.

Soms heeft u de behoefte om uw plannen en zorgen met iemand te delen. Onze bedrijfsadviseurs zijn uw klankbord en helpen u met praktische en concrete adviezen. Door regelmatige gesprekken met een betrokken bedrijfsadviseur, neemt u beslissingen sneller en gefundeerd. Fundamentele commerciële onderwerpen van uw bedrijf nemen wij onder de loep. Naast uw klankbord zijn we ook uw coach. Als coach zoeken we antwoorden op vragen die u, die te maken hebben met uw persoonlijke ambities en dilemma’s. Zo bereikt u sneller en beter uw commerciële doelen.

Marktbewerking, op zoek naar nieuwe klanten

Marktbewerking is het zoeken van nieuwe klanten. Nieuwe klanten zijn belangrijk voor het bestaan, de omzet en de groei van uw bedrijf. Elke dag bent u met uw marketeers en uw salesteam bezig de verkoopdoelstellingen te realiseren. Maar kan het ook anders, slimmer of beter? Hoe anticipeert u op plotselinge veranderende marktomstandigheden, zoals corona of een oorlog? Kunt u met uw team met dezelfde inspanningen meer verkopen? Onze adviseurs zijn specialisten in het optimaliseren van de marktbewerking. Wij helpen u aanwijsbaar aan meer omzet en succes. Met een nuchtere en praktische aanpak.

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over ABAB Business Development en onze dienstverlening? Wij maken graag tijd voor een inspiratiegesprek. Neem contact op met Bernard Oenema voor een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 0413-336595 of stuur Bernard een e-mail.

Services

 • Marktbewerking

  Samen met u zoeken wij naar nieuwe klanten. Wij helpen u aanwijsbaar aan meer omzet en succes.
 • Salesmanagement-begeleiding

  Wilt u uw bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk dat uw salesteam op de juiste wijze is ingericht en werkt.
 • Strategisch groeiadvies

  Het succes van uw organisatie is terug te voeren op de combinatie van een succesvolle koers en efficiënt handelen.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Icoon whitepaper download

Handvatten implementatie salesstrategie

Download het whitepaper