Beter lopende processen door procesoptimalisatie

De processen in een organisatie zijn meestal op een natuurlijke manier ontstaan. Doen zich problemen voor, dan worden die ad hoc opgelost. Hierdoor verandert een simpel proces na verloop van tijd in iets complex, waardoor gemakkelijk fouten ontstaan. Door de processen in kaart te brengen, maken we snel inzichtelijk waar vereenvoudiging en optimalisatie mogelijk is en efficiënter gewerkt kan worden. 

Portretfoto Monique Scheffers
Monique Scheffers Bedrijfskundig adviseur

Onze adviseurs bedrijfskundig advies kijken vooral naar ‘verspillingen’ in het proces, zoals onnodige handelingen, voorraden, uitval, wachttijden en transport. Wij ondersteunen u bij het in kaart brengen van de processen en het doorvoeren van de verbeteringen.

Onze werkwijze

Onze werkwijze in stappen

Vrijblijvend inventarisatiegesprek
Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Onze bevindingen van dit kennismakingsgesprek koppelen wij aan u terug. Als u de juiste klik voelt, maken we een plan van aanpak, inclusief urenbegroting en inschatting van de kosten. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Verbeterscan
Nadat u akkoord heeft gegeven voor de opdracht, starten wij met een analyse van uw bedrijfsprocessen. Door de noodzakelijke data te verzamelen en de ontbrekende gegevens aan te vullen, leggen we de basis voor een gedegen bedrijfsanalyse. Op basis van deze bedrijfsanalyse  ontvangt u van ons een duidelijke rapportage met te realiseren verbeterpunten voor het optimaliseren van uw processen.

Verbeterplan & realisatie
Wij ondersteunen u ook graag bij het realiseren van de implementatie van de verbeteringen binnen uw organisatie. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij blijvende veranderingen binnen uw onderneming realiseren. Wij bieden de ondersteuning die bij u past. Passend bij de problematiek en afgestemd op uw behoefte.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkwijze van ABAB Bedrijfskundig advies? Neem dan contact op met Monique Scheffers - van Tilborg, senior bedrijfskundig adviseur via telefoonnummer 013-4647210 of mail Monique .

Wilt u meer weten over procesoptimalisatie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Monique
Portretfoto Monique Scheffers
Bedrijfskundig adviseur
Bel
0134647210
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan