Overname of nieuwe producten of diensten

Bent u van plan om uw huidige portfolio uit te breiden met nieuwe producten en/of diensten? Of wilt u uw bestaande producten gaan aanbieden via andere kanalen? Dit betekent veel voor uw processen en organisatie. Het is belangrijk om te kijken hoe de nieuwe activiteiten ‘ingebed’ kunnen worden in de bestaande processen. 

Portretfoto Monique Scheffers
Monique Scheffers Bedrijfskundig adviseur

Of wellicht is het juist verstandiger om dit niet te doen. Onze adviseurs bedrijfskundig advies denken met u mee welke impact uw plannen hebben op uw bestaande organisatie en hoe die het beste geïmplementeerd kunnen worden.

Onze werkwijze

Onze werkwijze in stappen

Stap 1: vrijblijvend gesprek
Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Onze bevindingen van dit kennismakingsgesprek koppelen wij aan u terug. Als u de juiste klik voelt, maken we een plan van aanpak, inclusief urenbegroting en inschatting van de kosten. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Stap 2: analyse van uw bedrijfsprocessen
Nadat u akkoord heeft gegeven voor de opdracht, starten wij met een analyse van uw bedrijfsprocessen. Door de noodzakelijke data te verzamelen en de ontbrekende gegevens aan te vullen, leggen we de basis voor een gedegen bedrijfsanalyse. Vervolgens kunnen we bepalen welke aanpassingen in de processen nodig zijn als gevolg van de nieuwe producten, diensten of markten, en hoe dit het beste aangepakt kan worden. 

Stap 3: ondersteuning bij implementatie
Wij ondersteunen u ook graag bij het realiseren van de implementatie van de verbeteringen binnen uw organisatie. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van wat er moet gebeuren, en de expertise en tijd die u zelf in uw organisatie beschikbaar hebt, kunnen we meer of minder ondersteuning bieden. Dit kan in de rol van procesbegeleider, projectleider of uitvoerend.  

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met Monique Scheffers - van Tilborg, senior bedrijfskundig adviseur via telefoonnummer 013-4647210 of mail Monique. 

 

Wilt u weten hoe u een product/dienst in de markt kan zetten? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Monique
Portretfoto Monique Scheffers
Bedrijfskundig adviseur
Bel
0134647210
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan