Betere besturing door managementinformatie

Heeft u inzicht in uw kostprijs, (toekomstige) orderportefeuille, bezettingsgraad, ziekteverzuim, etc.?  Stuurt u uw onderneming op onderbuikgevoel of op feiten en cijfers? Kortom, beschikt u over voldoende managementinformatie om uw organisatie te sturen en de juiste beslissingen te nemen?

 

Portretfoto Monique Scheffers
Monique Scheffers Bedrijfskundig adviseur

Het goed gebruiken van managementinformatie begint bij het vastleggen van de juiste gegevens in de verschillende bedrijfsprocessen om dit vervolgens te vertalen naar rapporten en overzichten. Onze adviseurs bedrijfskundig advies helpen u met het bepalen van de voor u noodzakelijke managementinformatie en de wijze waarop u deze informatie kan verkrijgen.

Onze werkwijze

 

Onze werkwijze in stappen
Vrijblijvend inventarisatiegesprek
Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Onze bevindingen van dit kennismakingsgesprek koppelen wij aan u terug. Als u de juiste klik voelt, maken we een plan van aanpak, inclusief urenbegroting en inschatting van de kosten. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Verbeterscan
Wij starten met een analyse van uw bedrijfsprocessen. Door de noodzakelijke data te verzamelen en de ontbrekende gegevens aan te vullen, leggen we de basis voor een gedegen bedrijfsanalyse. Op basis van deze bedrijfsanalyse ontvangt u van ons een duidelijke rapportage met te realiseren verbeterpunten om uw onderneming te beter te besturen door managementinformatie.

Verbeterplan & realisatie
Wij ondersteunen u ook graag bij het realiseren van de implementatie van de verbeteringen binnen uw organisatie. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij blijvende veranderingen binnen uw onderneming realiseren. Wij bieden de ondersteuning die bij u past. Passend bij de problematiek en afgestemd op uw behoefte.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met Monique Scheffers - van Tilborg, senior bedrijfskundig adviseur via telefoonnummer 013-4647210 of mail Monique. 

Wilt u weten hoe u uw bedrijf beter kunt besturen met managementinformatie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Monique
Portretfoto Monique Scheffers
Bedrijfskundig adviseur
Bel
0134647210
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan