Scan 'Pensioen en arbeidsongeschiktheid'

Is uw organisatie al klaar voor de wijzigingen die plaatsvinden op het gebied van pensioen en arbeidsongeschiktheid? Om u daarin te kunnen ondersteunen, kunt u onze scan 'Pensioen en arbeidsongeschiktheid' invullen.

Op basis van de ingevulde informatie, nemen wij vrijblijvend contact met u op om de zaken die specifiek voor u en uw onderneming van belang zijn te bespreken. Zo weet u wat u kunt verwachten en hoe u hierop kunt anticiperen.

Bent u dga, zelfstandig ondernemer of verantwoordelijke pensioen en arbeidsongeschiktheid?
Heeft uw organisatie werknemers in loondienst?
Valt uw bedrijf onder een cao?
Is er een pensioenregeling van toepassing binnen uw organisatie?
Is de pensioenregeling ondergebracht bij een pensioenfonds of bij een verzekeraar?

Verzuim en arbeidsongeschiktheid vormen een risico voor uw bedrijfsvoering. Ook de wetgeving wijzigt continu. Afhankelijk van uw specifieke situatie, informeren wij u over wat dat voor uw organisatie betekent.

Vragen Wel aanwezig Niet aanwezig Niet van toepassing

Pensioenopbouw in eigen beheer is niet meer toegestaan. Afhankelijk van uw specifieke situatie informeren onze pensioenadviseurs u graag welke mogelijkheden u hiervoor nog wel heeft.

Heeft u in het verleden pensioen in eigen beheer of elders pensioen opgebouwd?
Hoe is uw eigen pensioenopbouw nu geregeld?
Wilt u bijgepraat worden over uw specifieke (fiscale) mogelijkheden voor de opbouw van pensioen?

Heeft u zelf graag de regie in handen en wilt u niet vanaf 2024 te maken krijgen met een verplichte standaard arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vanuit de overheid? Laat u dan tijdig informeren door onze pensioenadviseurs over de mogelijkheden. 

Binnenkort wordt de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verplicht ingevoerd. Heeft u al een AOV?
Wilt u bijgepraat worden over uw specifieke (fiscale) mogelijkheden voor de afdekking van het risico van arbeidsongeschiktheid?

Contactgegevens

Bedankt voor het invullen van de scan. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnenkort contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken.